Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 април

Очакват ни промени в любовта
22 апр 2019 09:31, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 април
Снимка: istock

Понякога, когато става дума за любов и секс, фантазиите може да се окажат далеч по-добри от реалността. Накратко, това са ни подготвили звездите за последната седмица на април. Марс, Уран и слънцето ще изиграят важна роля. Повече вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Любовният живот на Овните ще бъде потаен. Възможно е да проведете разговор с бивша половинка или с някого към когото имате влечение, но знаете, че няма как да бъдете заедно. Може да има ниво на сексуално разочарование. За обвързаните представители на зодията, седмицата ще бъде спокойна.

Телец

Тази седмица вие сте горещи, уважаеми Телци. Слънцето и Уран ще попаднат във вашия зодиакален знак. Представителите на противоположния пол ще бъдат силно привлечени към вас. Вашата аура и енергийно поле ще ви помогнат да покажете най-добрата си страна. Всичко това ще разтърси любовния ви живот. И точно когато си мислите, че нещата вървят по един начин, те ще се променят. Всичко се случва с причина.

Близнаци

Марс е в знака на Близнаци и това означава, че трябва да действате и да не се отказвате от това, което искате най-много. Но тук ще се намеси и Нептун, който може да се опита да намали силата на Марс, управляващ либидото. Възможно е да загубите интерес към някого, към когото наскоро сте изпитвали силни емоции. Друга възможност е, че сте толкова фокусирани върху романтичните си фантазии, че пропускате някой истински партньор, който е точно пред очите ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари