Да запазим маникюра в домашни условия

За времето, когато ходенето до салоне е невъзможно
28 мар 2020 20:55, Дарена Найденова
5
Да запазим маникюра в домашни условия
Снимка: Pixabay

Вече няколко седмици сме поставени в социална изолация, което сериозно променя начина ни на живот. За да се спре разпространението на коронавирус, всички ние трябва да бъдем #ОтговорниВкъщи и да спазваме препоръките на местните власти. В момент като този едва ли може да мислим за нещо друго освен здравето, но е добре и да се погрижим за визията си.

Грижата за себе си ще ни помогне да избягаме за малко от реалността и да се потопим в един свят, където всичко е нормално и нашият живот не е диктуван от COVID-19. Експерти съветват да продължим да правим неща, които сме правили и преди пандемията, за да може да победим социалната изолация.

Тъй като в момента салоните за красота са затворени, голяма част от дамите изпитват трудности да поддържат маникюра си. Ако ви се налага да излизате по работа, недобрата визия на ноктите със сигурност може да ви притесни и да потисне настроението ви. Най-вероятно няма да може да се свържете с маникюристката си поне още няколко седмици и затова е важно да знаете как може да скриете израстването на маникюра.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В напъна си да публикувате материали стигате до подобни безсмислици. Никога не сте били на висота като медия, но напоследък затъвате тотално.