Кога е най-неподходящото време за секс?

Сексът намалява напрежението и освобождава от стреса
39
Кога е най-неподходящото време за секс?
Снимка: Istock

Всеки човек има своите индивидуални предпочитания кога и как да прави секс. Либидото на мъжете и жените се повишава по различно време в денонощието. Докато жените са по-сексуално настроени вечер, мъжете обожават сутрешния секс.

Кога е най-лошото време да правите секс?

Със сигурност най-неподходящо е правенето на секс по график в точно определено време всеки път. Това ще убие сексуалното ви желание.

Най-популярното време за секс е вечер. Това показват проучвания от 2018 година, публикувани във Frontiers in Psychology. Въпреки това е много важно да го правите, когато желанието ви споходи. Няма точно определено подходящо или неподходящо време за секс.

Проучванията показват, че въпреки популярността на вечерното време за секс, хората са по-малко енергични, по-уморени вечер и вероятността да проявят най-доброто от себе си е по-малка.

Правилата, които да спазвате, ако сте приятели за секс

Средностатистически двойките правят секс най-много между 9 часа вечерта и полунощ. Въпреки че това е най-предпочитаното време за секс, то не е най-пълноценното по отношение на получаване на достатъчно наслада и добро представяне пред партньора. Сексът вечер обаче е много добро средство за борба с безсънието, защото подпомага лесното заспиване. Сексът намалява напрежението и освобождава от стреса, което го прави чудесен натурален релаксант.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: любовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
1
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Въпреки глупостите от 13 март самолета ми все е във въздуха!Липсата на рускини,ме кара да консумирам претоплени манджи!Вратите ми са отворени за всяка хубава жена,до три часа!Първият е за ала-бала едни и същи истории на психическо-обременена основа!Втория час е за олабване на жилите с бутилка охладено вино!Третия час е за изкарване на мазнинката,душче и кой откъде е!Телефони и уговорки не ща!Свободна личност!
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България води световната статистика по изчезване на популацията, въпреки че римляните се плодят като *** (както винаги). Така че, наблюдавайки общия морал и мисълта на сънародниците, вече нищо не ме изненадва. Когато мъж на 40 г. изневери и каже "всеки го прави", значи нещо наистина не е наред. Жалко, но сами си го правим всичко това.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
когато ми стане ленивеца
22
0
 
8
 
! Отговори
баш попонай преди 3 години
Когато единия от двамата има разстройство!
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сутрин с жената, през деня с някоя колежка, а вечер с любовницата.
20
0
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Най-неподходящото време е когато някой е по голяма нужда.
19
1
 
12
 
! Отговори
Патил преди 3 години
От гледна точка на жените (съпругите) най-подходящото време за секс е когато искат да ви изманипулират за нещо или да ви създадат илюзия за това, че ви доминирате и сте страхотен любовник и мъж и изобщо сте направили страхотен избор.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе с подходящата мацка е по всяко време, да не ми разправят врели-некипели.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
13 аз децата ги родих, ама секс има, но мъжа не ми е навит винаги.
16
1
 
8
 
! Отговори
Еврика! преди 3 години
Значи вечер след 21.00 ч. е подходящо да се прави кекс,а рано сутринта - секс.
15
1
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Мразя сутрин . Предпочитам вечер след 22,00,но не е лош и следобедния секс.Най-добър обаче е тоя при който ги няма децата.
14
2
 
11
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Не знам ,но аз съм влюбен в Деси Дуловската !!! Въпреки,че ми изневерява с момците от НСО...
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ss завиждам ти благородно и знам,че жените по точно азиатките имат страхотно уважение към мъжа си и подход.Нашите жени не ги коментирам....
12
0
 
17
 
! Отговори
Михаелооооо, преди 3 години
Ако двойката не е съпружеска, нито са момче и момиче гаджета, а са само"приятели за секс", както ти си се изразила, тогава те само в отделни случаище се срещат с цел да правят само секс в този период,който ти си нарекла"най-предпочитаното време" - между 21.00 и 24.00 ч. човек е при семейството си,или го използва за социални контакти, или релаксира у дома.Лица, които са само "приятели за секс", се срещат тогава, когато успеят да осигуряттерен за действие. Относно времето не се назлъндисват
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато БКП - то е на власт вече малко над 75 години. Заченатите в този тягостен период са 75% разтресени от Природата!
10
6
 
2
 
! Отговори
Личен опит преди 3 години
Няма по-лошо време от това, да се прибереш от нощна смяна, когато си дремнал 2-3 часа най-много. В 8ч сутринта преждевременната еякулация ти е в кърпа вързана.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С разстройство
8
6
 
35
 
! Отговори
Женско мнение преди 3 години
Всяко време е подходящо, когато човек има желание за секс.
7
34
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега определено НЕ е време за секс, нито пък е време за глуповати полови закачки. Особено пък в такива горещини. Редовният и чест секс влияе зле както физически, така и зле и отрицателно на мисловната дейност. Сексът е предназначен само с една цел - забременяване и раждане на дете/ деца. Въздържанието от секс определено не влияе зле, а напротив, добре - и физически и психически.
6
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега определено НЕ е време за секс, горещината, нито пък е време за глуповати полови закачки. Особено пък в такива горещини. Редовният секс влияе зле както физически, така и на мисловната дейност. Сексът е предназначен само с една цел - забременяване и раждане на дете/ деца. Въздържанието от секс определено не влияе зле, а напротив, добре - и физически и психически.