Седмичен любовен хороскоп за 3-9 август

Лъвовете ще трябва да се разделят с миналото
0
Седмичен любовен хороскоп за 3-9 август
Снимка: Istock

Тази седмица ни очаква пълнолуние, което ще съсредоточи фокуса ни върху любовта. Ще бъдем наясно какво искаме. За някои представители на зодиака седмицата ще е романтична, докато други ще сложат край на връзката си. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Необвързаните Овни ще имат интересна любовна седмица. Някой ще покаже емоциите си към тях, но те няма да ги приемат толкова лесно. Ще искат да се убедят, че наистина става въпрос за сериозни намерения, защото знаят какво могат да дадат в замяна. Ако вече имате половинка до себе си, ще се радвате на хубави дни по отношение на любов и романтика.

Телец

Що се отнася до любовта, на Телците ще им е лесно да общуват на всички теми свързани с нея. Вашата управляваща планета Венера, навлиза във вашия сектор на съобщенията. Тъй като Венера е планетата на любовта и хармонията, ще споделите най-дълбоките си чувства към някого, без значение дали сте необвързани или имате връзка. Обвързаните ще се вълнуват и от теми свързани с дома.

Близнаци

Близнаците ще трябва да преразгледат различията между тях и половинката им. Те може да се дължат на различни гледни точки по отношение на бъдещето. В началото на всяка връзка сме склонни да не забелязваме различията свързани с интереси, образование, ценности. Ще разберете, че физическото привличане няма как да замъгли всичко това. Необвързаните представители на зодията може да срещнат интересна личност, която да го оцени. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари