Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 19-25 октомври
Обновена: 19 окт 2020 20:40 | 19 окт 2020 18:28, Ивета Иванова
1
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

 Овен

Всички знаят, че сте решителни, но тази седмица трябва да покажете нещо друго, изненадващо, неподозирано, за да омагьосате хората около себе си. Като търпение, например! Умение да чакате, да запазите вътрешното си равновесие в критични ситуации. Защото такива ще има, независимо дали сте обвързани или самостоятелни. И ще окажат влияние на съществуващата връзка или на тази, която се опитвате да създадете.

Телец
 
Събитията ще се развиват така, че ще сте по-заети, отколкото предполагате. Заради задълженията може да пострадат личните отношения. От вас зависи да не го допуснете. Посветете и малкото свободно време, с което разполагате на половинката си. Не го ли направите той/тя ще се почувства самотен/а, пренебрегнат/а и, не се сърдете, ако отклони чувствата и интереса си към някой друг.
 
Близнаци
 
Предстои седмица, наситена с много емоции, голяма част от които, романтични. Със сигурност ще се потопите изцяло в дълбоките води на чувствата, но не се подлъгвайте по първоначалната им вихреност. Най-вероятно става дума за краткотраен флирт, който скоро ще ви омръзне, така че не давайте окончателни и дълготрайно обвързващи обещания, защото искате или не, ще се наложи да ги изпълните.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари