Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 9-15 ноември
9 ное 2020 23:00, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Според някои астролози една от характерните черти на Овена е, че първо действа, после мисли. В тази връзка, през тази седмица е желателно да не прекалявате с пиперливите шегички, особено на тема „раздяла“. Ако половинката ви възприеме казаното на сериозно като нищо може да се стигне до влошаване на отношенията, от което едва ли ще сте особено щастливи.
 
Телец
 
Ако искате разнообразие, създайте си го сами. Един от начините да прогоните скуката е да разгърнете въображението си. Направете нещо необичайно, излезте от „матрицата“. Каквито и да са любовните ви отношения в момента със сигурност ще се променят и то по начин, който ще ви хареса. През тази седмица малко решителност няма да ви навреди.

Близнаци
 
В началото на седмицата настроението ви може да е леко мрачно. Да получавате леки пристъпи на главоболие, раздразнителност. Да ви измъчва безсъние и да си задавате екзистенциални въпроси за същността на живота, силата на Вселената и смисъла на собственото ви съществуване без да стигате до удовлетворителни отговори. Доверете се на половинката си и му/й позволете да организира съвместните ви развлечения. Ще ви извади от унилото настроение и ще възстанови не само присъщия ви оптимизъм, а и свежестта на връзката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
от мен преди 3 години
Бой , е... и първа смена на работа !
1
0
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Най-вероятно - просто ковид. Ако сте късметлия - ще се измъкнете жив от него. А ако сте голям късметлия - жив и без увреждания.