Сам вкъщи на Коледа: Как да си създадете празнично настроение?

Ето някои съвети
24 дек 2020 17:50, Ивета Иванова
15
Сам вкъщи на Коледа: Как да си създадете празнично настроение?
Снимка: Pexels

 Ако, за съжаление, вие или някой ваш роднина сте болни от коронавирус, няма да може да прекарате заедно Коледа. Или пък, ако живеете в друг град или държава, може да ви е страх да пътувате за празниците, защото има риск от заразяване или пренасяне на зараза. Това означава, че може да се наложи да прекарате Коледа сами, или със съквартирант, който не ви е толкова близък. Ето как да си създадете празнично настроение, дори да сте далеч от дома и семейството.

Носете коледна пижама
 
Не е нужно да стоите със старите и износени дрехи у дома, особено по празниците. Купете си коледна пижама с Дядо Коледа, еленчета, снежни човеци или елфи. Така ще се заредите с настроение, ще изглеждате лъчезарни и може да си направите страхотни снимки.
 
Пийте горещ шоколад в коледна чаша
 
Традиция е през зимата да пием горещ шоколад в чаша с коледни орнаменти. Дори да сте сами вкъщи, отново трябва да направите това. Ще се почувствате уютно, шоколадът ще подобри настроението ви и ще се отдадете на спомени от предишни празници.
 
Направете си иглу от завивки
 
Ако мерките са затегнати, сигурно няма да прекарате много време навън, а ако няма сняг - няма да правите снежни човеци и да се наслаждавате на природата. Но може да съберете много възглавници и завивки и да си направите иглу в хола. Така ще ви е топло и комфортно. Там може да четете любима книга, да слушате празнични песни или да гледате коледен филм.
 

15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Срам вкъщи не бих гледал за нищо на света.
8
1
 
2
 
! Отговори
Иветкеее, преди 4 седмици
Сега си представи, че те е осенила идеята да навестиш свой познат или позната по Коледа. Не знаеш, че лицето е само у дома си. То пък е забравило да заключи входната врата. И ти влизаш, без да се налага да звъниш. И какво заварваш?
Човекът е издигнал насред хола си нещо като палатка от одеяла, натрупал е там възглавници и се е настанил върху тях като квачка върху полог.
Какво е първото чувство, което ще изпиташ? Да позвъниш на 112 с молба да пратят психиатър? Или ужасена ще побегнеш панически?
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Поканете гадже!
И няма да сте сам(а).
6
1
 
3
 
! Отговори
до колегата преди 4 седмици
Не бе само 25 години и винаги след като изгледам "Топло" си пускам "наркоман вкъщи"- пардон Сам вкъщи
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Благодарение на Бил Гейтс и ваксината човешката биомаса ще прекара Коледа щастливо като филия намазана със маз. Ако искате празнично настроение 3 пъти се превъртете на земята като спaзвате дистaнция и носите маски.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя филм го дават вече тридесет години. Аман, бе. Главния герой вече излезе в пенсия.
3
3
 
6
 
! Отговори
681 преди 4 седмици
Че защо да съм сам ? Ще се съберем фамилията и ще отбележим подобаващо празниците въпреки простотиите които ни натрапват
2
3
 
9
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 седмици
Салати, мезета, ракия и Интернет.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
По публикацията работи: Ивета Иванова

Госпожичке нали сега Пор+ното не е забранено заради Короната