Задоволи и емоциите ми: Какво изискват зодиите от половинките

Кои са емоционалните нужди на всеки един знак?
20 фев 2021 00:15, Теодора Драгоева
17
Задоволи и емоциите ми: Какво изискват зодиите от половинките
Снимка: Istockphoto

Зодиакалните знаци ни дават доста голяма яснота за това каква е нашата индивидуалност, какви са нашите предпочитания, емоционални нужди и очаквания в любовта. Понякога дори ние самите не си даваме сметка за някои от нашите собствени нужди, като не можем да ги дефинираме или осъзнаем ясно. А всъщност една от най-основните причини за отчуждаването на партньорите в една връзка, е именно пренебрегването и незачитането на емоционалните нужди един на друг.

Прочетете какви най-вероятно са емоционалните ви нужди, които очаквате вашият постоянен партньор да задоволи, базирано на вашия собствен зодиакален знак:

Овен
 
Нуждаете се от някого, който може да се справи с емоционалния ви товар от миналото. Човек, който да не ви кара да се чувствате виновни за миналите си грешки и провали. Човек, който да бъде ваша опора и подкрепа, когато се чувствате най-уязвими и ваш основен мотиватор, когато тръгнете да изкачвате нови върхове.

Телец

Имате нужда от партньор в живота си, на всяко едно ниво. Човек, с когото да имате не само сексуална, но духовна и интелектуална връзка. Човек с когото да можете да проведете разговор, както за глупави, банални и хипотетични ситуации, така и за дълбоки, смислени и важни неща. Човек, който споделя вашата ценностна система.

Близнаци

Нуждаете се от партньор с лек и ведър характер, който се чувства удобно в собствената си кожа и няма някакви скрити комплекси. Партньор, който да показва своята най-уязвима страна и да не се страхува да пролива сълзи пред вас. Вие имате нужда от емоционално достъпен човек, пред когото да можете да се разкриете.
 

17
Още от Ако щете - вярвайте
Забравете за тези 9 неща, ако сте боядисали косата си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Фи преди 2 седмици
Кратко ,точно и ясно-Кинти!
11
3
 
1
 
! Отговори
не сме зодии преди 2 седмици
не сме зодии
10
3
 
0
 
! Отговори
многодетни преди 2 седмици
брака на почит е тайнство,нормално е да живееш без подпис направят детето и те зарежат
9
1
 
1
 
! Отговори
себевладение преди 2 седмици
родителите са отговорни за емоционалното здраве на децата си,а когато встъпят в брак мъжа или жената до тях,иначе тайнството на брака се обезмисля като говорят и хулят мъжа или жената до тях пред мъж или жена и все другите им виновни за емоциите им
8
4
 
0
 
! Отговори
нормално преди 2 седмици
емоции задоволени надуят корема и после емоциите не са задоволени като ви бият шута намира се друга да им задоволяват емоциите безбрачие с по няколко деца
7
1
 
0
 
! Отговори
бля-бля преди 2 седмици
пишете глупости
6
3
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 2 седмици
не сме зодии
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ами не четете, има толкова други по-"смислени" статии
4
6
 
6
 
! Отговори
Гадател преди 2 седмици
Аз ще ви кажа:
Зодия "Мацка" изисква от партньора си високи доходи. Ако те секнат, мацата бяга и си търси друг партньор.
Зодия "Дърт пер.ги.ш" изисква от партньорката си да изглежда на 18-20 г. и да е много засукана, защото е убеден, че точно такава му подхожда, та дори и вече да е достигнал до онова дередже, при което вечер като си легне, само казва "Лека нощ"
на засуканата партньорка, обръща й гръб и захърква.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
заради.................братята
2
2
 
8
 
! Отговори
Другото мнение :) преди 2 седмици
Зодии смеееее! :)
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не сме зодий!