Задоволи и емоциите ми: Какво изискват зодиите от половинките

Кои са емоционалните нужди на всеки един знак?
20 фев 2021 00:15, Теодора Драгоева
17
Задоволи и емоциите ми: Какво изискват зодиите от половинките
Снимка: Istockphoto

Зодиакалните знаци ни дават доста голяма яснота за това каква е нашата индивидуалност, какви са нашите предпочитания, емоционални нужди и очаквания в любовта. Понякога дори ние самите не си даваме сметка за някои от нашите собствени нужди, като не можем да ги дефинираме или осъзнаем ясно. А всъщност една от най-основните причини за отчуждаването на партньорите в една връзка, е именно пренебрегването и незачитането на емоционалните нужди един на друг.

Прочетете какви най-вероятно са емоционалните ви нужди, които очаквате вашият постоянен партньор да задоволи, базирано на вашия собствен зодиакален знак:

Овен
 
Нуждаете се от някого, който може да се справи с емоционалния ви товар от миналото. Човек, който да не ви кара да се чувствате виновни за миналите си грешки и провали. Човек, който да бъде ваша опора и подкрепа, когато се чувствате най-уязвими и ваш основен мотиватор, когато тръгнете да изкачвате нови върхове.

Телец

Имате нужда от партньор в живота си, на всяко едно ниво. Човек, с когото да имате не само сексуална, но духовна и интелектуална връзка. Човек с когото да можете да проведете разговор, както за глупави, банални и хипотетични ситуации, така и за дълбоки, смислени и важни неща. Човек, който споделя вашата ценностна система.

Близнаци

Нуждаете се от партньор с лек и ведър характер, който се чувства удобно в собствената си кожа и няма някакви скрити комплекси. Партньор, който да показва своята най-уязвима страна и да не се страхува да пролива сълзи пред вас. Вие имате нужда от емоционално достъпен човек, пред когото да можете да се разкриете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Фи преди 3 години
Кратко ,точно и ясно-Кинти!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами не четете, има толкова други по-"смислени" статии
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
заради.................братята
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодий!