Меркурий в Риби - какво да очакват зодиите?

Вижте прогноза за периода
16 мар 2021 21:29, Ивета Иванова
2
Меркурий в Риби - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

 Планетата Меркурий влезе в знака на Риби на 15-и март и ще остане там до 3-и април. Това означава, че можем да станем по-креативни, емоционални и състрадателни. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще се чувстват чудесно и ще усещат красотата около себе си, а  подвижните знаци Близнаци, Дева и Стрелец ще са доста заети. Ето какво очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Предупреждение - това е много емоционален период за Овните. Ще трябва да обмислят всички сериозни връзки, които са създали в последните години - романтични, платонични, професионални. Стари проекти и връзки се завръщат, защото има още работа по тях и трябва да се направи някакъв завършек. Време за сериозни разговори.
 
Телец
 
Стават по-заети в следващите няколко седмици. Хубавото е, че не с работа, а просто постоянно ще поддържат връзка с компанията и близките приятели. Сега е най-добрият период от годината, в който да прекарат време с приятелите, да създадат нови връзки и да превърнат някои познати в по-добри приятели. Социалният им живот цъфти.
Близнаци
 
Да се замислят какви цели си поставят в дългосрочен план. Дали те са твърди, дали трябва да ги променят - нека в следващите седмици анализират това и да преценят дали са на пътя към успеха. Може да решат да поемат в друга посока. Да работят здраво, да мечтаят и да не се притесняват да искат съвети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Как каво да очакват? Мер-курий в риби.