Какво ви очаква през седмицата според зодията?

Астрологична прогноза за периода 19 – 25 юли
19 юли 2021 22:22, Иванка Гъркова
4
Какво ви очаква през седмицата според зодията?
Снимка: IStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 19 – 25 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Ще стигнете до финалната права на поредица конфликти и спорни ситуации, които при това ще се уредят във ваша полза. В случай, че разполагате с необходимите ресурси, то бихте могли да се заемете със систематизирането на проекти, които обмисляте отдавна. Разумните ви действия ще впечатлят партньорите от обичайното ви обкръжение и ще улеснят създаването на нови контакти. Особено динамично ще се развива организацията на финансовите въпроси. За преодоляване на семейните разногласия вземете инициативата в свои ръце.

Телец

Периодът ще е напрегнат. Предстоят промени, които ще засегнат предимно финансовата сфера. Ще се наложи да се натоварите с допълнителна работа, но за сметка на това ще довършите дейности, които от доста време са в застой. Поведението на някой от партньорите може да ви разочарова, но не бързайте с окончателните заключения. Ситуацията е временна. Не се отказвайте от предложенията да заминете в командировка. Ще се запознаете с нови хора и ще стабилизирате позициите си.

Вижте каква ще е седмицата за останалите зодии, според хороскопа в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


4
Още от Ако щете - вярвайте
Грешките при трениране, които ви пречат да отслабнете
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Снимката обаче е красива.
2
1
 
0
 
! Отговори
зодии преди 1 седмица
Не сме зодии
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Зодии смеееееееееееееееееееееееее!