10 грешки на Водолея в любовта

Водолеите са доста упорити и твърдоглави
31 юли 2021 14:37, Михаела Лазарова
9
10 грешки на Водолея в любовта
Снимка: Istock

Водолеите са въздушен знак и като такива са изключително интелигентни, остроумни и приключенски настроени. Водолеите са колкото забавни, толкова и интровертни. Обожават да гледат на света с широко отворени очи. Търсят забавната му страна, но не пропускат да наблегнат и на философската. Ето защо в любовта най-често търсят преди всичко приятел, с когото да водят дълги и задълбочени разговори, а след това да го превърнат в своя сродна душа.

Ако се срещате с човек от зодия Водолей, вероятно знаете, че той иска да има силна и стабилна интелектуална връзка с вас. Това е също толкова важно за тях, колкото и романтиката, привличането, доверието във връзката. Те са нетрадиционни личности, които имат уникални индивидуални виждания и разбирания за любовта и живота. Обичат да следват революционното мислене и свободата на емоциите и психиката.

Но както всяка зодия, така и Водолеят допуска грешки в любовта. Кои са най-честите сред тях?

1. Изглежда емоционално отдалечен и дистанциран.

На Водолея му отнема много време да се обясни в любов. Още повече време му отнема да свикне да изразява емоциите и чувствата си пред човека, в когото е влюбен. Опознаването е бавен процес за Водолеите и те определено не бързат да подарят сърцето си на когото и да е. Много често изглеждат хладни и в по-напреднали отношения. Това обърква партньорите им и ги кара да се питат дали изобщо Водолеят ги обича.

2. Страхуват се от стандартните правила във връзките.

Водолеите мислят нестандартно във всяко отношение. Ето защо и типичните правила във връзките ги дразнят, дори им се струват непоносими. Трудно ще откриете Водолей, който следва стереотипите във връзките и отношенията с половинките си. Това ги изтощава и ги кара да губят интерес, да се чувстват като в затвор.

3. Никога нямат достатъчно време за партньорите си.

Водолеите са свободомислещи. Те обичат да бъдат независими и да подреждат цялото време, с което разполагат според своите приоритети. Това често се явява като спънка в отношенията им и им носи редица проблеми с партньорите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
7
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Водолей може само вода да ти подлей. Непредсказуем характер, мъка мъка
2
0
 
3
 
! Отговори
Овен преди 1 година
Скръндзата да не е бил роден близо до Риби - 18,19.02
1
2
 
5
 
! Отговори
Овен преди 1 година
Бях влюбен в жена Водолей. Постоянно ми се изплъзваше като вятъра между пръстите. Остана ми тръпка за цял живот. Всеки път, когато я видя дори на снимка, се побърквам. Изпуснах я за малко. Напоследък се чудя дали да не я потърся отново. Така и не можах да я забравя.