3 зодии, които държат на справедливостта най-много

Те никога не биха ви измамили
Обновена: 24 авг 2021 20:01 | 24 авг 2021 19:35, Екип на Tialoto.bg
6
3 зодии, които държат на справедливостта най-много
Снимка: iStock

За всеки значението на думата „справедливост“ е субективно. Това, което за един човек е честно, може да е несправедливо за друг.

Астрологията може да помогне да разберете от какво другите хора се нуждаят и какво биха сметнали за справедливо. Представителите на някои зодии ценят справедливостта и никога не биха ви измамили.

Везни

Везните са толкова вглъбени в идеята за баланс във всяка ситуация, че за тях е много трудно нарочно да направят нещо несправедливо. Така или иначе, представителите на тази зодия не са бойци – те са преговарящи.

Не мислете обаче, че те ще позволят да минете през тях. Ако Везните се изправят срещу някого, който не играе честно, ще направят каквото могат, за да се защитят. В крайна сметка справедливостта има значение, само когато правилата са еднакви за всички.

Дева

Когато става въпрос за посочване на всеки малък детайл, който не е наред, Девите са тези, които няма как да го пропуснат. Дори и да са на ваша страна, може да усетите, че понякога сте подложени на атака или тежка критика.

Макар това да не ги прави много популярни, за Девите решаването на проблем е по-важно, отколкото това да накарат хората да се чувстват комфортно.

Вижте коя е третата зодия в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Бичето преди 1 месец
Търкалаците се търкалят по баира.
5
3
 
11
 
! Отговори
покаяние преди 1 месец
Козирозите са най-търпеливи и справедливи, иска ли питане! Везните са дипломатични, а лъвове и деви са най-сприхави от всички!
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Невероятни глупости!
3
2
 
8
 
! Отговори
ф преди 1 месец
Дева и справедливост някак не се връзва. Познавам няколко жени деви и мога да кажа, че справедливостта не може да ги стигне. Чапли са.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чарли Уотс си отиде!
1
1
 
10
 
! Отговори
Различни са преди 1 месец
Познавам един "Везни" дребен мошеник, че и страхлив. Познавам също друг мъж "Везни", който е подъл и също е страхлив, но от по-друг вид. Когато извърши подлост, впоследствие се чувства гузен и бяга от хората, които е ощетил. Почти двуметров е на ръст, а бяга като страхлива фуста. Но познавам и трети мъж "Везни", който наистина е честен и справедлив дори в ситуации, в които губи поради проявата на честност и го съзнава, но въпреки това все пак постъпва честно. Изобщо, въпрос на характер е.