Зодиите, които трудно намират сродната си душа

Вижте кои са те
1 сеп 2021 19:02, Ивета Иванова
10
Зодиите, които трудно намират сродната си душа
Снимка: Pexels

 За тези зодии е много по-трудно да намерят своята голяма и истинска любов. Те могат да са по-недоверчиви и скептични. Не се сприятеляват бързо, имат много критерии за партньора, леко ексцентрични са. Търсят човек, който ги разбира прекрасно. Ето кои зодии трудно намират сродната душа, според "Pink Villa".

Рак
 
Много често Раците са критични към почти всичко. Трудно някой може да им угоди и напълно да ги спечели. Те копнеят за любов и семейство, поставят партньора на първо място. Но когато срещнат специалния човек, не могат да повярват, че това се е случило и са недоверчиви. Сдържат чувствата си, на моменти се изолират от него, за да избегнат това да бъдат наранени. Страх ги е.

Лъв
 
Лъвовете са много популярни, общителни, познават доста хора, излизат много и са ходили на много срещи. Но когато става въпрос за това да намерят любовта на живота си, това им се вижда невъзможно. Забавляват се с гаджетата си, но откровено не мислят, че някой ги заслужава и е напълно достоен за тях. Често се смятат за по-добри, умни и красиви и подценяват партньора.
 

10
Още от Ако щете - вярвайте
Хит: Термални нокти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Имам колега Скорпион преди 3 седмици
на средна възраст, който твърди, че иска да се ожени, но все не намира подходяща. Не е плейбой, нито е мамино синче. Все избира и все не намира. Беше и няколко години в Русия и разбрахме, че там също е имал избор, но и оттам не доведе никоя, а това вече е показателно. Рускини да изпуснат българин, това много рядко се случва. Продължава да има българки кандидатки, защото е кротък и има самостоятелен апартамент, майка му живее със семейството на брат му. Но колегата все още не е одобрил нито една.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
... осъществени още в студентските й години, като от втория има и дете. Бързо намерила кусури и на двамата си съпрузи и побързала да се развежда, убедена, че с нейната хубост заслужава и ще намери много по-подходящ, с когото да влезе в най-висшите слоеве на обществото ни. Е, сменила е няколко сваляча, които впоследствие я зарязвали заради други претендентки да станат хайлайфни дами и сега е вече тъжна, самотна женица, минала климактериума, но все още с претенции, че е по-по-най.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Имам две колежки, които много точно отговарят на описанията, дадени в материала по-горе. Едната е "Рак", а другата "Лъв". Едната упорито си търси мъж и доколкото разбрах, търси го още от студентските си години, но вече е над 40 г. и все не може да се спре на някого, все им намира кусури, а не е златотърсачка, нито е глезла. Най-точно е да се каже, че е прекалено мнителна и все подозира хората в неискреност. Другата е Лъвица, хубава, общителна с много обожатели и с два ранни брака, осъществени...
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много проблемни зодиите. Все нещо нее уред и все нещо им влияе и им пречи.