Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 6-12 септември
7 сеп 2021 14:57, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels
Овен
Не прекалявайте с инициативата. Ако сте прекалено напористи ще предизвикате страх у любимия човек и ефектът ще е обратен, ще го/я отблъснете, вместо да направите добро впечатление. За лични срещи са подходящи дните в средата на седмицата. След това е по-добре да ограничите контактите си до виртуални и телефонни. Появят ли се някакви разногласия, вината ще е по-скоро ваша. Имайте готовност за отстъпка и промяна на поведението.
 
Телец
Животът ще ви постави пред труден избор. Ще се появи личност от миналото ви, когото почти сте забравили. Ще е прекалено настоятеле/на в желанието си да подновите връзката. Вие така или иначе не страдате от самота, независимо че отношенията ви в момента може да не са в идеалния си вид, но сигналите на предиш/ната няма как да не объркат плановете ви. Мислете бързо и направете избора си най-късно до четвъртък. Само така ще се освободите от съмненията и ще възстановите обичайния си оптимизъм.
 
Близнаци
Прекалено сте разсеяни и може да не забележите, че той/тя се държи странно. Не отговаря директно на въпросите ви, отклонява темите, които ви интересуват и, в крайна сметка, за някои факти откровено ви заблуждава. След като той/тя закъснее или дори не дойде на среща вероятно ще „свалите розовите очила“ и ще осъзнаете какво се случва. За щастие, няма да се наложи да страдате дълго и протяжно, защото още на същия или най-късно на следващия ден ще попаднете във вихъра на вълнуващо приключение.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари