4 зодии, на които рядко им изневеряват

Вижте дали вашата е сред тях
10
4 зодии, на които рядко им изневеряват
Снимка: Istock

Изневярата е една от най-болезнените емоции, които може да ни се случат в една връзка. Изграждането на доверие отнема много време, а се руши толкова лесно. На всеки може да се случи да изневери на половинката си или да стане жертва на изневяра. Що се отнася до зодиакалните знаци, има такива, на които трудно биха им изневерили. Вижте кои са.

Телец

Родените под знака на зодията са едни от най-верните партньори в любовните си връзки, но и мотивират любимия си човек да бъде лоялен към тях. Телците ценят честността, отговорността и винаги се опитват да изпълнят дадената дума по най-добрия възможен начин. Ако някой иска да ви спечели и да бъде с вас, това са нещата, които имат най-голямо значение. Имате принципи в любовта, които следвате, които държите човека до вас да види и да разбере, че не се отклонявате от тях. Така успявате да задържите в живота си само онези, които ви ценят и искат да създадат стабилна любовна връзка с вас.

Близнаци

Представителите на зодията са едни от най-загадъчните в зодиака. Умеете да флиртувате, да сменяте личността си, защото във вас има много персонажи, все интересни. Въпреки това бихте могли да бъдете моногамни към половинката си, но стане ли ви скучно, може да се стигне до изневяра. Казано накратко, Близнаците са по-склонни да изневерят, отколкото партньорът им да постъпи така спрямо тях.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: флиртзодииинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-скоро, които си мислят, че не им изневеряват.
4
0
 
3
 
! Отговори
селянка преди 2 години
Я съм дзвер голем-лъвица. Само да го фанем моя-моментално му кинем главата и му трошим ребрата. Още на сватбата съм го предупредила. Един път го фанах да са лендзи и да се заласва с една. Първо му надух главата, после го нараних с пръжени мръвки и накрая го сцепих от е.....като се прай на мъж пред други. От тогава не поглежда на страна.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простащина!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това дали ще ви изневерят зависи от това, коя зодия сте? Няма значение що за птица е човекът до вас, как вие се отнасяте към него, какви са взаимоотношенията ви? Простотия ли бе да я опишеш?
1
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Само по 1 път