Кои са най-артистичните зодии?

Вижте ги
26 ное 2021 22:18, Ивета Иванова
10
Кои са най-артистичните зодии?
Снимка: Pixabay

Част от зодиите са доста креативни, творчески настроени и обичат изкуството. Те умеят да изразяват себе си по оригинален начин и са по-емоционални. Жестовете, мимиките, думите, действията им показват, че те са артистични и винаги забележими. Ето кои са те, според "Your Tango".

Риби

Те са родени артисти. Много чувствителни зодии, имат силна интуиция, усещат емоциите на другите и самите те са емоционални. Проявяват състрадание и са леко интроветни. Мечтаят много, често фантазират и имат богато въображение. Романтици са. Всичко това ги прави страхотни творци, създават шедьоври. Последният знак в зодиака са, което значи, че събират качества от всички зодии и това прави изкуството им толкова красиво, смислено и експресивно. Могат да пресъздадат толкова много различни преживявания, затова всеки намира нещо от себе си в тяхното творчество. Много креативни хора.

Водолей
 
Истински бунтари, нестандартни, различни и уникални. Имат много оригинални хрумвания и идеи - такива, които провокират и за които никой друг не се е сетил. Сякаш не са от този свят. Те са революционери, затова имат такива виждания и създават уникални произведения. Умеят да вдъхновяват и винаги се борят за някаква кауза. Водолеите са тези, които налагат нови и смели идеи, създават нови течения, правят сложни произведения на изкуството. Не са традиционалисти, талантливи са по природа.
 

10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В шоубизнеса всъщност е пълно с лъвове и стрелци. Какви водолеи ви гонят? Те не си падат по подобни изпълнения. Ако си говорим за истинска сцена. Иначе житейската е друга бира.
8
1
 
3
 
! Отговори
--- преди 1 месец
Най-артистичните зодии жени викат преди Големият Взрив :))
7
1
 
2
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 месец
До Анонимен 7 До време е.И съпругата ми ,по време на "тъмният" социализъм се печеше ,топлес на плажа пред "Метропол" на Златните, но сега и с калашник опрян в гърбът И няма да я заставите.Две лета и със съседката случайно се засичахме там, и тя така се печеше,и загаряше.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
най-артистичнити зодиити одят по цици на плажа
5
3
 
7
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Боко Тиквата след изборите :)))
4
2
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Мариус Куркински :)))
3
4
 
4
 
! Отговори
Експерт преди 1 месец
Така е. Повечето от изброените зодии играят измислена роля в живота си .
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1 - Така е! Преди години разбрах, че сме имали брат - водолей. Родителите ни го оставили в сиропиталище и платили за издръжката, защото не искали несериозни хора в семейството!
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Водолеите са големи артисти, когато решат да лъжат с цел да се представят за такива, каквито не са. В такива случаи е огромна не само артистичността им, но и тяхната наглост.