Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 24-30 януари
24 яну 2022 19:57, Ивета Иванова
4
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Част от действията на любимия човек ще са непонятни и трудни за разгадаване. Ще се разкрие от най-лошата си страна, може даже да стане несдържан/а, агресивен/а. Не търсете подтекст. Просто анализирайте задълбочено връзката си и помислете дали искате да я продължите по този начин.

Телец
 
Поредица дребни на глед случки ще ви подскажат, че приятел/ката определено се опитва да ви манипулира и използва, доста безочливо при това. Споделете наблюденията си ясно и недвусмислено и бъдете сигурни, той/тя разпалено ще отрича. Не задълбочавайте спора и не си насрочвайте срещи за края на седмицата. Събитията ще ви помогнат да подредите мислите си.
 
Близнаци
 
Вашето настроение и това на любимия човек ще са в абсолютен противовес. В момента, в който на вас ще ви се иска да ви обсипва с комплименти, той/тя ще има желание да обсъжда социално-битовите си проблеми. Ограничете контактите си до виртуални, за да избегнете разправиите, а в края на седмицата, ако много ви доскучае, организирайте си подходящо развлечение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Goog lackk
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Davai dava zneem koi GI åravi magarite takace nema dert sppkoino znee ot kade moje da iskoci zaeeka podgotveni sme znaeem ot koi kakva prikazka moje da ozleze ta e absoluta nikav dert celuvki