Огромни дрехи - хит за зимата

Звездите ги обожават
6 дек 2023 20:41, Ивета Иванова
6
Огромни дрехи - хит за зимата
Снимка: iStock/Aleksander Kaczmarek

Нов тренд превзема края на есента и началото на зимата. Пригответе се да виждате все повече дълги, обемни, широки и огромни дрехи.

През студените месеци те стават истински хит, предупреждават от британския "Cosmopolitan".
 
Става дума за наистина широки и големи дрехи, такива, които са сякаш един или два номера по-големи от тези, които обичайно носите.  И това важи за всеки вид дрехи - палта, спортни якета, шлифери, суичери, широки и дълги панталони, дънки, джинси, поли, блузи, пуловери.
 
Сега ще е модерно ръкавите да са толкова широки, че изобщо да не очертават ръцете ви и да не се забелязва къде са те. А за студа през зимните месеци, ще е хубаво да използвате възможно най-широките, дълги и обемни палта и якета. Има ползи - така ще ви е още по-топло, ще обгърнете повече и долната част на тялото, ще може да слагате шалове и дебели блузи под връхната дреха.
 
Някои дами се радват, че широките и дълги дрехи скриват и несъвършенствата на фигурата.
 
Забравете и за прилепналите дънки, както и за клиновете. Залагайте на широки панталони и дънки, такива с широки крачоли. Емили Ратайковски и Джиджи Хадид вече показаха, че залагат на този тип дрехи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: модатенденциидрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Ганчо преди 4 месеца
Язък за похабения материал - в резултат глобално затопляне. Не всички ще са за кратко модерни.
5
1
 
3
 
! Отговори
777 преди 4 месеца
Направо с чували да се навлекат дамите.....
4
0
 
1
 
! Отговори
Шопкиня преди 4 месеца
В шопския говор има още едно название за жена, която носи такива "ограмни" дрехи - омаквица. Никой шоп не харесва такава жена.
3
0
 
2
 
! Отговори
Men преди 4 месеца
КОЙТО ИМА ДА КРИЕ НЕСЪВАРШЕНСТВА, ДА СЕ ПОКРИВА С ГОЛЕМИ ЧУВАЛИ КОЙТО ИМА СТИЛ-БРАВО! ДА НОСИ КАКВОТО СИ ХАРЕСВА. НЕ УГАЖДАМ НА ПРИУМИЦИ. И БЕЗ ТОВА СЕГА СА МНОГО.
2
1
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 4 месеца
Ако се облечете така и тръгнете из шоплука, ще ви нарекат "дропла", а за тоалета ви ще кажат, че е "длъга дрея". Последното се казва винаги с неодобрение и присмех. Имаш ли хубава и стройна фиигура, не я крий под смешни дрехи.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Преди да купите въпросните огромни дрехи ги пробвайте в пробната на някой магазин.От опит мога да кажа че ако сте слаби въпросните огромни дрехи ще ви седят като чували.