Ани може да е жертва на гнусен сатанински ритуал

Майката твърди, че Станислав никога не е удрял момиченцето
8 май 2015 07:40,
37
Ани може да е жертва на гнусен сатанински ритуал
27-годишният "баща" /в центъра/. Снимка: БТА

Подозрения, че 4-годишната Ани е била заклана, разчленена, сварена и преработена по модела на специфичен обред, напомнящ сатанински практики, изразяват полицаи от отдел "Убийства" на Дирекцията по сигурността в Атина.

Основания за подозренията дава фактът, че детето е заклано през Страстната седмица, а от последните части от тялото на момиченцето бащата се е отървал на самия Великден.

Още по темата

Биологичният баща на Ани - 27-годишният Станислав Бакърджиев, е признал, че е накълцал детето си късно през нощта на Велики четвъртък. След това е сменил показанията си, заявявайки, че е извършил зверството на Велика сряда.

Никой обаче не би могъл да знае каква точно е истината, тъй като всичко се основава на показанията на бащата. Той е признал, че е разчленявал трупа на детето до неделя - Великден.

Ако е вярно, че обвиненият в убийството на родната си дъщеря Станислав Бакърджиев е следвал сатанински ритуал, полицията в Атина трябва да разкрие дали с него в конкретния ден не е имало и други хора. Източници на "24 часа" разкриха, че съществуват данни за подобни кръгове, които търсят деца за жертвоприношения всеки Великден.

Според разкритията до момента 27-годишният Станислав Бакърджиев е разчленил, сварил и преработил с миксер тялото на детето, след като го е намерил, според думите му, мъртво на канапето в дома си. Разследващите полицаи твърдят, че тялото на Ани никога няма да бъде намерено.

Сред показанията на мъжа, включени в преписката, се вижда ясно усилието му да скрие по всякакъв начин следите си и да заблуди властите, както и методичният начин, по който е действал след престъплението, така че да заличи следите от кръв в жилището на улица "Михаил Вода". Показателно е, че той е почистил дори и сифоните в апартамента. Стигнал е дотам, че е продал и играчките на детето.

В изявленията си гръцката полиция не разкри детайли за начина, по който бащата е премахнал трупа. Твърдят обаче, че е бил в "спокойно психично състояние".

Майката на Ани - 25-годишната Димитрина Борисова, бе разпитана вчера. "Станислав никога не е удрял Ани, най-много да ѝ се е карал", казала тя. Борисова е обвинена за излагане на малолетно лице на риск и лъжесвидетелстване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
айде, нетърпеливо очакваме още по-големи глупости.
1
12
 
67
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Нищо чудно !Живеем в свят управляван от сатанисти.Световният елит се кланя на Сатаната ...Все повече хора се увличат по тези ритуали ...В България също се случваха странни масови жертвоприношения именно покрай най-светлите християнски празници ...Те обаче бяха отдавани на случайности, на производствени злополуки и на катастрофи. Българската полиция нито веднъж не потърси друго обяснения на тези прекалено много съвпадения.Гръцките им колеги обаче очевидно са наясно с тези ритуали ...