Македонският президент идва у нас при подходяща възможност

Пендаровски и Радев обсъдиха въпроса по телефона
43
Македонският президент идва у нас при подходяща възможност
Снимка: БГНЕС

Президентите Румен Радев и Стево Пендаровски проведоха телефонен разговор, в рамките на който бяха обсъдени позициите на двете страни по отношение на условията за започване на преговори на Република Северна Македония за членство в Европейския съюз, съобщиха от прессекретариата на „Дондуков“ 2.

Още по темата

 
Двамата президенти обсъдиха възможността за постигане на устойчиво решение относно европейското развитие на нашия регион и по-конкретно за интегрирането на Република Северна Македония в Европейския съюз.
 
Държавните глави обсъдиха перспективите за осъществяване на посещение на президента Пендаровски в България при подходяща възможност.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Питу Гули преди 3 години
Изгубени хора, дървета без корени са мЪкедонците. Заплюха си българските корени, исторически апандисити.
34
0
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Всичко друго освен ВЕТО е забиване на нож до дръжката в гърба на България и Българите, включително тези във Вардарско. ВЕТО!
33
2
 
8
 
! Отговори
Пилето преди 3 години
Вето за отродените българи в Република Скопие!
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИзненадаНе ме изненадваш, даже ми се струва, че този път малко майкоебцискочиха, като прочетоха името на Президента Радев. Злобата беше пренасочена към македонците.Нищо, ти ще си получиш сребърниците, ще имаш за пица калцоне! Внимавай само, някой да не ти смъкне калцонето!
31
3
 
7
 
! Отговори
читател преди 3 години
Нито президентът , нито самата македония са ни нужни.Изкуствено държава, мизерна икономика, жалки хорица скухо самочувствие.Колкото по-далеч, толкова по-добре.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31Русияа може да е съгласна, обаче забравяш че сърбите си ни мразят и без това, не познаваш или може би си глупав че да не осетиш омразата :)) Случва се и на най "добрите", извинявам се ако съм ти накърнил мозъчето :))
29
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз подкрепям мнението на "Русия", тоест Владимир Путин само има интерес да не допусне С. Македония да влезе в ЕС.И подозирам, че терористът във Виена с македонско гражданство от албански произход е обучен от КГБ!Е, добре де, от ФСБ, но то е същото.Австрийските власти казаха за цялата бойна група терористи че са много добре обучени професионалисти.Ако тук пак лъсне руска следа, всичко ще ни се изясни!
28
2
 
11
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Не може да те плюят а ти да се правиш че те вали дъжд. Всичко си има някакви нормалнсти, а тези хора оттам границата почвам да си мисля че ни се подиграват вече нагло. Не знам защо мислим още за тази държавица от родоотстъпници въобще... Те не зачитат най-святото си а именно произхода си, такво остава за другото. Мерси, такива братя не ща.
27
12
 
5
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Аз не знам много история, на македонците поне три пъти са изоставени от България. Сега не знам какво искаме от тях. Да станат отново българи. Не знам кое дете ще иска да се върне при майка си след като поне три пъти го оставя на вълците в гората.
26
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двама комунисти разговаряли.Е и ...
25
9
 
3
 
! Отговори
Русия преди 3 години
Русия не дава Македония да влезне в ЕС. Интересно е че го прави чрез България.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе то е ясно че Мънкейдония ще види ЕС през крив макарон въпреки всякакви самопокани на очилатия бюрмистански ***, но важното е че Тръмп спечели. Честито!
23
2
 
9
 
! Отговори
До Кало(с)ян преди 3 години
"Гърция, чиито народ има право да претендира да има нещо общо с Македония на Филип и Александър"На какво основание? Тази теза я поддържаш само ти и група съветски учени.
22
1
 
13
 
! Отговори
СПАРТАК преди 3 години
Александър Македонски е толкова грък колкото Рагнар Лотброк е папуас.
21
5
 
6
 
! Отговори
Изненада преди 3 години
Какво могат да обсъдят двама нищоправци ??? Какво могат да обсъдят два пинчера ? Даже не са и кучета , а мутанти !
20
1
 
6
 
! Отговори
Мдю преди 3 години
На северна или южна корея президента ?
19
4
 
3
 
! Отговори
Смех ! преди 3 години
Да кажеш , че две май.муни ще се срещат и ще обменят ласки ,е точно същото ,което ни съобщават с тази новина ! Има кой да мисли как ще бъде , само не и тези две държавни май.муни !
18
1
 
11
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Не македонският ,а северномакедонският.
17
0
 
14
 
! Отговори
КОЙ преди 3 години
Кой е този _ МАКЕДОНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ?В Благовеград има един Ром с това Име ?В Разлог и Банско има Трима Пияници с това Име - Македонския Президент .
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КалоянКало разсмя ме :) Гърците ни мразят, както всичките ни съседи, тур*алята ни харесват, но имат едно на ум :))) Та за гърците - определено не ни харесват, но ни признават историята, признават че сме луди глави, сърбите - ако искахме да сме ги затрили като народ навремето, не сме го направили, нали ? :)))