Над 28 000 са новите случаи на COVID за денонощие в Турция

Поставени са над 104,02 милиона ваксини срещу коронавирус
17 сеп 2021 07:01, Анисия Иванова
26
Над 28 000 са новите случаи на COVID за денонощие в Турция
Снимка: БГНЕС

Турското здравно министерство съобщи за 28 118 нови случая на коронавирус през последното денонощие при направени 343 142 теста. 262 болни са загубили битката с вируса през последните 24 часа.

В Турция са поставени над 104,02 милиона ваксини срещу коронавирус, откакто страната стартира кампания за масова имунизация през януари, според последните данни на здравните власти.

Данните показват, че 84,28% от възрастното население на страната е получило поне една доза от ваксините, изискващи две игли за пълно ваксиниране.

Поставени са бустерни дози на над 9,69 милиона души, съобщава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Турциякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименFayda ima ima ama Kurdito ne priznava vaksinta ...steli da stanat " el kastrato..." i togava kak ste raboto disterite na vuyco si ili na chicho si...to tam pilna gnusotiya i pak drugite vinovni!!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
İvo преди 2 години
До От борецаKato te ceta may Trako- Tatarite sa po prokilnati v Slavnia Baruten pogreb...Sirbiya ceka, Make sisto caka ...Arnavutina si toci noja...???
19
4
 
1
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 2 години
Малко са смъртните случай в Анадола. Требва по 50х да се заразяват и по 1000да умират всеки ден. Само тогава ще има възмездие и аз ще получа душевен оргазъм
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При почти цялото население ваксано и пак заразени. Нема спасение. Това нее обикновено вирусче. Това е биологично оръжие предназначено за масово изтребление. Китайците да се бомбят с две три водородни бомбички. За да се научат да си пазят биологичното оръжие а не да го разпространяват по света.
17
0
 
4
 
! Отговори
! преди 2 години
До Данко Харсъзинапреди доста години казах че ако убият 50% от лекарите останалите ще си вършат работата както трябва, това си пролича сега заради короната. Повеето са лекари само на документи, но в главата им нищо. Винаги има и косвени жертви но живота не е справедлив и никога не е бил!
16
4
 
5
 
! Отговори
сс преди 2 години
ем хубаво да си ги бият и да живеят кой ги спира? ние не искаме ваксини пък ако умрем умрем, все някой ден ще умрем всички нали така? който си мисли че с ваксината става безсмъртен е супер заблуден, нали сме демокрация всеки сам да носи отговорност за себе си, изведнъж много се загрижиха за здравето на хората.... ми да спрат цигарите и алкохола те колко много увреждат здравето да ги забранят....
15
3
 
4
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Нищо добро от прокълнатите територии, само анадолска гадост, зараза и ислямска проказа!
14
4
 
3
 
! Отговори
До Данко Крадлев преди 2 години
Нима 80% от населението на България са русофили? Глюпости. Антиваксърството е признак на висш интелект и отговорност пред човечеството в дългосрочен план.
13
2
 
1
 
! Отговори
Имат повече заразени преди 2 години
Защото учебната година започна в края на август. Иначе смъртността им е 5 пъти по-ниска от нашата.
12
5
 
4
 
! Отговори
Данко Харсъзина преди 2 години
За никого не е тайна, че антиваксърските *** са същите, които пеят дитирамли за Русия, Путин и Радев. Може сами са си правите изводи. Я фигуранта изобщо не се притеснява, че България е на първо място по смъртност в ЕС и на едно от първите места в света.
11
2
 
4
 
! Отговори
до 5 от славянин преди 2 години
Ако ваксинираният само може да се зарази но няма да умре това означава че ваксината касае само него което означава че не може да спре разпространението на вируса както ни лъжат от година и половина насам!
10
4
 
4
 
! Отговори
славянин преди 2 години
84 % от възрастното население набодено и ежедневен ръст на заразените! Ваксините работят..............................................................за това!
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхотна реклама на ваксини.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уж всичките набодени, а пък случаите им десетки хиляди?!? Що така?
7
11
 
7
 
! Отговори
Истината преди 2 години
До МАЙМУНСКИ ГРИПъ......... Турция е 83.6 милиона души т. е. 11.9 пъти по голяма от 7 милионна България. Починалите вчера у нас са 67 или 9.57 на милион, в Турция починалите са 262 или 3.13 на милион. Кацаров и Радев могат да се радват, че благодарение на тяхното мъдро управление смъртността в България е три пъти по-висока от тази в Турция.
6
0
 
0
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
ЧИБА.!.
5
6
 
2
 
! Отговори
Пресмехулко преди 2 години
Аллах ги наказва м
4
6
 
7
 
! Отговори
Хъ преди 2 години
Обяснявам като за ***. Има разлика между заразени и болни. Ваксинирания може да се зарази, но няма да се разболее или ще прекара леко болестта. Вижте колко са починалите в сравнение с у нас. При положение, че са 80 млн
3
4
 
14
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
Значи в Турция над 80% са се ваксинирали, но заразените на ден на глава от населението са повече, отколкото у нас.Това означава, че ваксините "работят".
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що така бе, комши? И к'ва е файдата от ползата? Файда йок от ваксини май? Там ваксинирани над 80% - новозаразени 8% за денонощие. Тук ваксинирани под 20% и пак 8% новозаразени. Кое научно изследване доказва, че в Турция е по-добре???