Два допълнителни паркинга за Цеца

Вижте всички мерки, които ще бъдат взети за концерта на 22 май
Обновена: 17 май 2012 10:37 | 17 май 2012 10:37, Александър Попов
2
Два допълнителни паркинга за Цеца
Схема на залата и КПП-та, Снимки: Арт БГ

Два допълнителни паркинга ще бъдат на разположение на феновете, които ще дойдат с колите си за концерта на Цеца Величкович в „Арена Армеец“ на 22 май, съобщиха организаторите от Арт БГ.

Единият се намира между плувен басейн ЦСКА и бензиностанция Лукойл с капацитет 300 паркоместа, а другият – непосредствено пред басейн ЦСКА със 100 паркоместа. „Арена Армеец“ също разполага с паркинг, побиращ около 1000 автомобила.

За да бъдат избегнати задръстванията и струпванията в района на „4 км“, където по правило трафикът е утежнен в ден на голямо събитие в „Арена Армеец“, ще бъде създадена допълнителна организация и насочващи табели за улеснение на посетителите на комплекса.

На 22 май вратите на „Арена Армеец“ за посетители ще бъдат отворени в 18:30 ч.

Ще бъде извършвана щателна двойна проверка за автентичност на билети за концерта. Всички зрители ще минат през главния контролно-пропускателен пункт, след което ще бъдат насочвани от разпоредителите към съответните входове на арената като преминават през допълнителни КПП-та.

За тези, които са решили да се сдобият с билет в последния момент ще бъдат изградени и допълнителни каси.

Обемисти, остри и твърди предмети ще бъдат отнемани от охраната на входовете, предупреждават организаторите и напомнят, че пияни и агресивни хора няма да бъдат допускани в залата.

Лица до 18-годишна възраст при влизане в „Арена Армеец“ задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, като децата до 10-годишна възраст ще влизат безплатно. За тях освен декларация трябва да бъде представен документ за възрастта като ученическа карта или копие от акта за раждане.
 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
10
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Не знам що за *** трябва да си, че да замъкнеш дете под 10 години на подобна проява.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
заглавието ме подведе якоооооо , помислих си веднага за цецка нашата , че паркинги са и отделили за големия ***