Десислава атакува с "Мойто зайче"

Певицата представи нов клип, заснет без професионалисти
31 мар 2014 09:44, Александър Попов
11
Десислава атакува с "Мойто зайче"
Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Десислава представи нова песен с видеоклип, озаглавена "Мойто зайче". Фолкпевицата, която се изявява и в поп музиката, е автор на текста, а заедно с Иво Моллов – Гугутката са сътворили и музиката.

Клипът пък е заснет на Сейшелските острови.

"Подарих си за рождения ден една кратка ваканция на Сейшелите с една моя приятелка - Калина. Никога не съм виждала толкова райско място. Идеята да снимам клип там дойде доста спонтанно. Клипът е направен доста импровизирано, така да се каже с подръчни материали. Гримът и косата съм си ги правила сама, дрехите са мои и на моята приятелка. Мисля, че стана много естествено и много различно. Всички знаем, че с гримьори и фризьори резултатът винаги е много добър, но по този начин бягаме от естественото. Нека хората да са наясно, че не съм работила с екип от професионалисти. Снимахме и на един уникален див плаж, на който не стъпва човешки крак. Там морето е много дълбоко, а вълните са огромни. Може да се стигне до него само когато има отлив", споделя изпълнителката.

Тя е доволна и от първите отзиви на песента.

"Бях доста притеснена как ще се възприеме, защото обикновено от мен очаквате друго. Но някак ми дойде малко по-лигавко, по-мило, по-тийнейджърско", призна Десислава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.