Пътните настилки в страната са сухи

Затворени за движение са автомагистрала "Хемус" в участъка 27-28 км и виадуктът Бебреш
21 окт 2008 09:19,
Пътните настилки в страната са сухи
Снимка: Булфото

 Пътните настилки в страната са сухи, съобщи пресцентърът на МВР.

Опасност от падащи камъни има в прохода Троян - Кърнаре, по Искърското и Кресненското дефиле и по пътищата Мездра - Ботевград в района на Мечи дол, София-Самоков, Девин-Кричим, Чепеларе-Асеновград-Смолян, Никопол-4-ти километър, Югово-Лъки и в района на Козница.

На пътя I-5 Хасково-Кърджали-Момчилград-Маказа се е активирало свлачище при км 389+100 и км 390+140 и са засегнати десните ленти за движение.

Затворени за движение са проходите Твърдица-Елена /движението се осъществява през прохода Вратник/,
Етрополе-Златица, Арабаконак. Хаинбоаз е затворен от 11-и до 33-и км до 15 ноември, като са организирани обходни маршрути през прохода Шипка.

Поради свличане на земни маси, отнесени мостови съоръжения и пропадане са затворени и пътните участъци Етрополе-Тетевен в участъка с. Ямна-с. Черни Вит, Чибаовци-Свидня. Обходът е през Бучин проход-Свидня-Своге.

Затворени за движение са и автомагистрала "Хемус" в участъка 27-28 км и виадуктът "Бебреш", заради повреди в платното по посока към София. Движението се осъществява в другите две ленти.

Сигнализирано с пътни знаци.   Заради ремонти на виадукта "Елешница" в платното по посока към София е затворен участъкът от 6-и до 8-ми км на магистралата. Движението се осъществява в платното по посока към Варна, сигнализирано с пътни знаци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание