TV7 няма да спира!

Договориха се за изплащане на задълженията към КТБ
Обновена: 7 май 2015 14:05 | 7 май 2015 12:00,
21
TV7 няма да спира!
Частният съдебен изпълнител Неделчо Митев (вляво) и директорът на ТВ7 Кирил Благоев. Снимка: Булфото

Частният съдебен изпълнител Неделчо Митев и изпълнителният директор на TV7 Кирил Благоев са постигнали споразумение, съобщиха от телевизията.

До края на другата седмица медията ще изплати общо 300 хиляди лева от задълженията си към КТБ, като първият транш ще бъде направен още днес.

Предвидено е до края на месеца да бъдат изплатени и останалите около 4,7 млн. лева.

Частен съдебен изпълнител влезе в офисите на TV7 два пъти в рамките на една седмица. Причината е решение на синдиците на КТБ, свързано със заложени активи на медията към банката.

Още по темата

Първият път влизането на юриста на КТБ Кристина Димитрова предизвика разнопосочни реакции – журналистите в TV7 твърдяха, че тя иска да спре телевизията, като така се погазва свободата на словото, докато държавата настоя, че това е формална акция по събирането на дългове от фалиралата банка.

Акцията на 29-и април бе придружена и от солидно полицейско присъствие в офиса на телевизията, наложи се и идването на вътрешния министър Румяна Бъчварова, за да успокои напрежението, а впоследствие двама висши полицаи се простиха с постовете си.

Днес директорът на TV7 Кирил Благоев благодари на всички, които са се събрали пред сградата на TV7, като помоли гражданите да се успокоят, защото процедурата върви нормално и медията ще продължи да работи нормално.

Частният съдебен изпълнител заяви на свой ред, че не знае кой как решава колко полицаи ще присъстват на място и единственото му задължение е да подаде заявка.

От МВР уточниха, че в министерството е получено писмо с искане за съдействие от частен съдебен изпълнител по повод предстоящо извършване на действия по изпълнително дело в офиса на телевизията.

От там посочиха, че във връзка с искането в СДВР е изготвен план с основна задача - недопускане на нарушения на обществения ред и самоуправни действия.

Повече по темата чуйте във видеото на Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
Янко преди 8 години
е как да спре? то с откраднати милиони всичко може да функционира.а Мустака сега стои нейде и се присмива на цялята история.Наглец!
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
време беше да спира таз телевизия смотана
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Готин перчем - стил 80's...
10
3
 
11
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 8 години
С МАЛКИЯТ ДЛЪЖНИК СЕ ЗАПОЧНА И ВИДЯХМЕ ЦИРКА. КОГА ЩЕ СЕ ПОГНАТ ЕДРИТЕ ДЛЪЖНИЦИ, ТЕЗИ С МНОГО-МИЛИОННИТЕ КРЕДИТИ? ВРЕМЕТО ТЕЧЕ РЕЗУЛТАТИ НЯМА.
9
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А дали ще спрат ,,Труд,,,,24 часа ,, и другите вестници на Пеевски ,задлъжнели с десетки милиони към КТБ,след продажбата им от Предходното правителство на ГЕРБ и от Банкя.
8
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радвам се за ТВ7 - единствената телевизия, която представя събитията обективно.Най-симпатичните журналисти. Успех Ви желая .Представям си Ана Тъпоцолова и лигльото Виктор Мръниколаев колко ги е яд, че не е спряна тв7 От сутринта злобеят. Още един път . Успех
7
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жалко!
6
8
 
10
 
! Отговори
чси преди 8 години
мачкай Неделчо! да плащат, имат яки приходи от реклами, а не щат да плащат, глей ти? ! Ако трябва журналята да карат само на рушвети, да постегнат коланите, но да си платят масрафа, къде дават без пари, а? Само не разбрах как става тая с полицията, ние кат опуснем молба за съдействие никой не ни пращат, звъним на 112 ако ни посегнат, и пак рядко идват, та си водим с нас охрана, а не теб ти пратиха целото РПУ за съдействие? Ясно че е поръчка на Боко, ако мине-мине, ако не - оставки и не знаем ?!?
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А останалите длъжници на КТБ, ще ги гонят ли изобщо? Или милионите раздадени на наши хора няма да се търсят?
4
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО СИ БЯХА ПЛАТИЛИ ПАРИТЕ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ПРОБЛЕМ НЯМАШЕ ДА ИМА.САМО ЧЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ГЛЕДА И ИМАХА НУЖДА ОТ РЕКЛАМА.СЕГА НАБЪРЗО СЪБРАХА 5 МИЛИОНА .СМЕШНИЦИ.
3
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не я спирайте. На кого ни оставяте? На Бунак ТВ и НОВА Блей?
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"От там посочиха, че във връзка с искането в СДВР е изготвен план с основна задача - недопускане на нарушения на обществения ред и самоуправни действия"хаха пазили са от самите себе си :)) те са тези, които са създали цялото напрежение май майТая телевизия не я гледам изобщо и слабо ме интересува съдбата й, но действията на МВР и СДВР са притеснителни, защото те са практика, утре всеки може да е на тяхно място.
1
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Милиционерски номера - ако мине