Клиенти ще оценяват нивото на работа в НАП-Русе

Те трябва да отговорят на анкета с шест въпроса
5 дек 2020 16:37, Анисия Иванова
12
Клиенти ще оценяват нивото на работа в НАП-Русе
Снимка: БГНЕС

Анкета с клиенти за нивото на обслужване се организира от 7 до 11 декември тази година в НАП-Русе, съобщиха от офиса на приходната агенция в града.

Оттам обясняват, че целта на допитването е чрез шест конкретни въпроса и възможност за лесни, но ясни отговори да се определи цялостното ниво на обслужване на клиентите на приходната администрация в Русе.

Обхванати са както проявяваното от служителите равнище на професионализъм и готовност за съдействие към гражданите и фирмите, така и условията на работния процес и препоръките за подобрения.

От офиса на НАП в Русе припомнят, че това е 24-то подобно проучване, което се извършва два пъти в годината.
"Надяваме се нашите клиенти активно да се включат в проучването, защото всички техни препоръки са много важни за нас и ние им отделяме сериозно внимание", казва директорът на офиса на НАП в Русе Йордан Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
1
 
! Отговори
ГОВОРИТ МОСКВА преди 3 години
ИЗГОНИХА КFC И MАКДОНАЛС ОТ ТОЗИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД ДА НИ ПЕЕ АЛЛА ПУГАЧОВА И ДА ДРЬНКАТ ЕДНИ КАМБАНИ ОСВЕТЕНИ ОТ ХОДЖАТА В ИСТАНБУЛ
7
4
 
1
 
! Отговори
Чалгарин дудаев преди 3 години
АКО НЕ СИ ОТ АБВ..БКП..ИЛИ РУСКОЕЗИЧНИТЕ В РУСЕ...КУЧЕТА ТЕ ЯЛИ.ОМИТАЙ СЕ И НАМРАЗИ ТОЗИ ГРАД.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАП е като свинска *** - недейте рови там, че много ще мирише.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те са за строг тъмничен затвор, особено Бургаския, какво да оценяваш на безскрупулни престъпници? Заедно със съда гепят "законно" жилищата на българи, купени абсолютно легално.***.
4
1
 
7
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
Сега. Да се разберем. НАП, НОИ, НЗОК и пр. учреждения са държавни институции. Като такива там няма т.нар. клиенти. Има Граждани, които са обслужени или ще бъдат обслужени от служителите на тези институции. Клиенти има по пазарите, магазините. Пациенти има по аптеките и болниците, а пък хотелите имат гости.
3
2
 
5
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
И въпросите какви са ? - Ако ви изгърмят с проверка , на колко сте съгласен да скъсате пазарлъка, за да се "потурчи" нейде преписката? или ако не са ви обслужили добре , оставете входящия номер на делото , за да проверим какъв е проблемът
2
2
 
10
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Отвратителни са! Както всички офиси на НАП. И много алчни. Все пари им трябват. Трудно се разбира кое е за хазната, кое за тях!
1
4
 
3
 
! Отговори
Алов преди 3 години
Всичкото 0-ли що си играете бре хора.