Велосипедите – новият маркетингов инструмент на пазара на имоти в САЩ

Брокери в много части на САЩ предлагат обиколки за огледи на жилища с велосипеди
22 авг 2008 12:41,
3
Велосипедите – новият маркетингов инструмент на пазара на имоти в САЩ
Снимка: Булфото

Високите цени на горивата и загрижеността за опазване на природата кара все повече купувачи на жилища в САЩ да се интересуват от квартали, подходящи за придвижване с колело, пише The Wall Street Journal. Съобразявайки се с търсенето на пазара, много брокери на недвижими имоти започват да заменят костюмите си с екипировка за колоездене и да развеждат клиентите си на огледи на две колела вместо на четири.

Брокери в много части на САЩ предлагат обиколки за огледи на жилища с велосипеди.

Благодарение на факта, че предлага такава услуга, Крек Дела Пена от Murphys Realtors Inc в Масачузетс например получава запитвания от страна на нови клиенти всяка седмица. Около половина от сключените от него 18 сделки през изминалата година са се осъществили благодарение на това, че е предлагал жилища в близост до велосипедни алеи.

По думите на друг брокер 20% от сделките, при които е бил посредник, са били резултат точно на огледите на две колела.

Вижте още


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
cowboy.blog.bg преди 11 години
Стига говори глупости! Аз съм "за" повече велосипедни алеи!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
е сега вече българите не само настигнаха ами и изпревариха американците:) ако американец кара велосипед та макар и нов, българинът със супер яка трошка ще го стигне и заобиколи като стълб. българите може само да се присмиват на американците особено софиянци понеже в София движението на МПС е отлично