Ще поскъпне ли водата? КЕВР още мисли

Регулаторът отложи решението за цените в София
10 мар 2017 18:24, Надежда Бочева
12
Ще поскъпне ли водата? КЕВР още мисли
Снимка: архив, Ройтерс

Комисията на енергийно и водно регулиране (КЕВР) отложи решението за поскъпване на водата в София. Това става ясно от съобщение на регулатора. 

Още по темата

КЕВР трябваше да се произнесе за 5-годишния бизнес план на дружеството за периода 2017-2021 г. днес на закрито заседание. Не се съобщават причини за отлагането на решението.
 
В момента столичани плащат за кубик вода по 1,82 лв., като се очакваше поскъпване до 2,16 лева с ДДС.
 
Наскоро Комисията върна за преработка проекта за решение за бизнес плана и цените на ВиК услугите на "Софийска вода" на работната група.
 
Бизнес плановете на останалите водни дружества в страната с предложения за поскъпване на водата също чакат одобрението на регулатора.
 
Междувременно граждани протестираха срещу готвеното повишение на цената на водата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Софийска водакевр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Нормални ли са? преди 7 години
В момента - 15 лв. студена вода, 120 - парно, такса смет и сграда - 30 лв., стационарен телефон - 30 лв., тел. - 20 лв, 30 лв - ток, 20 лв. -телевизия, 20 . лв. нет, 18 лв - здравни осигуровки, 10 - такса вход. Общо 313 лв. Паста за зъби, вода, конец - 18 лв., сaпун - 2 лв., шампоан -7 лв., дезодорант - 6 лв., кремове, балсами - 34 лв., фризьор, маникюр - 40 лв., мез. материали - 20 лв., препарати за миене 24 лв. 470 лв. без храна и лекарства.Нармални ли сте? да не ядем, направо да мрем.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този мухъл от КЕВР се уплаши! Добре знае, доходите не растат, всичко друго расте защото богаташа иска да е още по-богат. Ставаме все по-бедни което ще гръмне един ден. И този седесарски *** който взима тлъста заплата и продава България си мисли, че ще му се размине. Ако вдигне цените монополистите ще му кихнат тлъсти пачки. Но ще може ли да ги похарчи?
9
1
 
3
 
! Отговори
седесарят Иванов преди 7 години
НИКОЙ НЕ Е ВЕЧЕН НА ТАЯ СЛУЖБА АМА , ИЗБЕГАТ ЛИ КОЛОНИЗАТОРИТЕ С ИВЕСТИЦИИТЕ .....ШЕ ПОЧНЕТЕ ДА СИ КОПАТЕ ГЕРАНИ У СОФЕТО!ДА ЩАТ НАИСТИНА ДЕ СИ БЕГАТ .....ТА , ДСА СЕ У.СЕ.РЕ.ТЕ ....КАКТО ТРЕБВА, това софиянците..ха,ха,хааааааааааа.....!!!
8
0
 
6
 
! Отговори
СЕДЕСАРЯТ ИВАНОВ преди 7 години
вече го е измислил. И ловко се измъква БЕЗ КОМЕНТАР. Защото знае , че след иборите - ШУТА. Бърза да уреди КОЛОНИЗАТОРИТЕ. И себе си разбира се
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо да не поевтинее?КЕВР да вземе да помисли по това!
6
6
 
2
 
! Отговори
Да поскъпва ,бе....! преди 7 години
Софианци имат пари !Там са най-високите заплати в България!Целата страна , работи САМО ЗА СОФИЯ!КОМУНИЗМА СВЪРШИ ----КВОТО ЗА НАС , ТОВА И ЗА СОФИЯНЦИ!АКО ИМ Е СКЪПО , ДА СЕ ВЪРНАТ НА СЕЛО !
5
0
 
14
 
! Отговори
Мислят преди 7 години
Мдаааа мислят, ами разбира се че ще поскъпне но се чудят как да го направят за да незабележе народа.Всичко върви нагоре с изключение на заплати и пенсий. *** в парламента така са се уяли че направо като ги гледам няма един без корем, гиша и под 120кг.Народа ни е толкова толерантен, мачкай го колкото можеш той си мълчи
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да им пръсне ли тиквите.Народът още мисли.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека мислят, но за тяхна информация и за информация на софийска вода, ще кажа, че цената на сондажите се движи между 50 и 150 лева на метър и, че София е богата на вода.
2
0
 
13
 
! Отговори
На баба им фърчилото преди 7 години
За да мисли трябва да има някоя гънка. Преди изборите няма да дигнат нищо, после филма сме го фледали двойно заедно с лихвите, следва газа и тока!
1
2
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
По лесно и по просто е икономиката да е пазарна,ползата от всичките регулатори е всъщност вреда .

Спонсорирани публикации