"М Кар" - София избира с конкурс модерна скулптура за новия шоурум на BMW в София

До 31 юли авторите могат да изпратят скици с творбите си
29 юли 2017 11:00, Красимир Ангелов
"М Кар" - София избира с конкурс модерна скулптура за новия шоурум на BMW в София

Официалният дистрибутор на BMW у нас – "M Кар" – София, обяви конкурс, с който ще избере модерна скулптура, която да постави пред новия шоурум на BMW в столицата. Той ще се намира точно срещу мол "Парадайс" и предстои да бъде открит.

Конкурсът "Съвременна българска скулптура" започна на 24 юли и ще продължи до 31 юли. В рамките на този период талантливи скулптори имат възможност да кандидатстват със свои идейни проекти.

Наградата е двойна – организаторът ще изплати на победителя разходите по реализацията на творбата, заложени в одобрения проект, а талантливият автор ще получи възможност да представи произведението си пред широка публика като го постави пред новия шоурум BMW M Car на бул. „Черни връх“ №100.

В конкурса могат да участват както професионални скултпори, които са се доказали като имена на българската сцена, така и студенти със свои впечатляващи произведения или проекти, представени за дипломна защита. Основното условие е представената творба да притежава съвременен и модерен характер.

Повече информация за конкурса и условията за участие може да откриете на фейсбук страницата на "М Кар" – София.


Спонсорирано съдържание