Оставете Тръмп да работи! Ако ли не, ще последва крах

Данъчната реформа на Тръмп - глътка въздух за US икономиката
18 авг 2017 20:25, Екип на Bloomberg
11
Оставете Тръмп да работи! Ако ли не, ще последва крах
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Един от най-важните проекти на Доналд Тръмп е данъчната реформа, намалението на корпоративния данък от 35% на 12%. САЩ има въпиюща нужда от това, подобна реформа е нямало от времето на Рейгън. Заради войната срещу него обаче от страна на левицата и медиите Тръмп няма време да прилага политиките си. Ако той се провали в данъчната и икономическата си политики, ще последва страшен крах, като може да се стигне отново до криза.

Това коментира пред Bloomberg TV Bulgaria журналистът и преводач Огнян Дъскарев.

По думите на госта в студиото свободният пазар не бива да бъде издиган в култ, като понякога следва да има и защита на родното производство, давайки за пример рестрикциите на Роналд Рейгън срещу японския автопром през 80-те години, насочени към защита на американската автоиндустрия.

В разговора стана дума и за нихилизма срещу историята, скрит под маската на политкоректността, в светлината на безредиците в Шарлотсвил, даден бе и коментар относно вчерашните трагични събития в Каталуния и изводите от тях. Не бе подмината и темата около предоговарянето на НАФТА. Вижте повече във видеото.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
От София проверили преди 1 година
С ограбените пари с е плаща на групи за мокри поръчки з а убииства на неудобни.
10
1
 
3
 
! Отговори
Земетресението вика преди 1 година
Викайте FBR da провери какви проценти от ограбените десетки милиарди от народа през нагло корупционни обекти по оперативни програми
влизат в джебовете на ГЕРБ<БСП<ДПС И други нагло престъпни групировки маскирани като партии.. подават от СТражица охранителите на Дунавска БЪлгария
9
0
 
3
 
! Отговори
пазете лидерите преди 1 година
Лидерите не са медиини пионки за д а ги изправят пред камерите при всеки дребен проблем някъде в над 9 000 000 000 човешко общежитие/почивен дом за хора и приятели Земя/the erth/земля..
U Nas терористи на власт крадат милиарди от народа през бюджета а лидерите ходят по дискотеки и сборища..ПИАР агитациики правят с народни милиарди ограбени с незаконно ДДС
8
0
 
1
 
! Отговори
Пазете лидерите преди 1 година
Много е важно да се пазят лидерите от нагли медиини манипулатори..Примерно в сто милионна държава един стъпил на криво и Радев веднага прави изявления..
За наглия терор срещу милиони деца в детски ясли,гградини и училища с педофилски и терористични камери РАдев не му ПУка на чепиците /служебните/ подава БОг Иван
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До: 1

Хахахахах... винаги е забавно да четеш как неграмотният критикува подготвения човек. Обикновено обвинението е в остарели разбирания. Прочети някоя книга, вместо да дремеш в новинарски сайтове, за да разбереш как е формирана идеологията на американските партии и тогава може пък да не се изложиш. Лявото не е измислено в Китай или СССР. Демократите в САЩ винаги са били леви лицемери. Прекрасен пример са сем. Клинтън - корпоративни до мозъка на костите си, но... леви.
6
4
 
3
 
! Отговори
До: мусли преди 1 година
Направо ще взема да направя пита и жито и да ги опяваме вече Щатите. Много са го закъсали милите. Голяма работа, че най-добрите университети са там, че много от големите учени на съвременния свят са там, че 90% от иновациите в медицината се създават там, че цифровизацията на икономиките се движи от Силициевата долина и такива ми ти незначителни неща. Много са зле. И има мексиканци и китайци. И те работят. Ужас.
5
6
 
11
 
! Отговори
муспи преди 1 година
Нищо вече не може да спаси САЩ. Те не са бяла страна, - *** от цялия свят, а в големите градове над 99%. Шарещите между тях като попови лъжички в блато евреи не са бяли като каквито се представят. Какво значи това? - икономика като в Мароко, култура и духовен живот като в Анадола. Всичко ще почне да се руши и пада от собствената си тежест. Тълпи араби, мексиканци, китайци и роми ще шарят като хлебарки в изоставен ресторант. В ръцете им ще бъдат самолетоносачите и атомните бомби!
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уж щеше да променя системата , а намаля данъка на корпорациите . Хахахаххахаха
Велика роля изигра тоя. Съвсем, ще им се стъжни на бедните. Те ще понесат нуждата от пари. Влиянието на вънка бавно се трупа ...бързо се губи. Тоя палячо няма ни каква доктрина. Пълен хазарт. Няма да издържи 5 години.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен
И аз се чудех кои наричат "комунисти" и "леви",а то изглежда демократите за тях са "леви".Макар,че аз не виждам нищо ляво в тях.
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1

Демократите какви са? Републиканците никога не са били и те толкова на ляво в политическия спектър.
1
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откога в щатите има леви партии? Нещо този експерт е назад с 60 години.