InterContinental Sofia подкрепя с топъл обяд лекарите на първа линия

Това е поредната благотворителна инициатива, в която хотелът взима участие
Препоръчан материал | 16 апр 2021 13:43,
InterContinental Sofia подкрепя с топъл обяд лекарите на първа линия
Източник: InterContinental Sofia

В началото на месец февруари InterContinental Sofia се включи в благотворителната инициатива "Благодаря Ви, че Ви Има", в подкрепа на лекарите на първа линия в борбата с пандемията от Covid-19. Кампанията започна в края на миналата година по инициатива на Ан Грифин и Светла Паркър и включва седем столични болници с Covid отделения. До момента участие са взели над 30 компании, работещи в ралични сектори, включително ресторанти, хотели и фирми за доставки на храна, а общият брой на доставените обяди надвишава 14 000.

Всеки месец InterContinental Sofia дарява на болниците в София топли обяди, грижовно приготвени, опаковани и доставени от екипа на хотела. "Радваме се, че в настоящата предизвикателна за всички обстановка, успяваме да подкрепим лекарите, които денонощно и с цялата си всеотдайност и енергия, се грижат за здравето на гражданите", споделя Генералният мениджър на хотела, г-н Анджело Зукала.

"Социалната отговорност и грижата за околната среда са широко застъпени в нашата политика и вървят ръка за ръка с осигуряването на безопасна среда за гостите и екипа на InterContinental Sofia", допълва г-н Зукала.

Хотелът не за пръв път взима участие в благотворителни и доброволчески инициативи - част от кампаниите, в които екипът се включва ежегодно, са "Да изчистим България за един ден", "Новата гора на София", "Часът на Земята", както и вътрешни дарителски инициативи за подпомагане домове за възрастни и хора в нужда.

За InterContinental Sofia:

Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столицата, InterContinental Sofia предлага истинско луксозно петзвездно обслужване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Хотелът е награден за Водещ хотел в България и Луксозен бизнес хотел на Източна Европа за 2019 и 2020 г. InterContinental Sofia е част от IHG® Hotels and Resorts, водеща международна компания в хотелската индустрия с близо 6000 хотела в повече от 100 страни.

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации