Локомотив прегази жена

Инцидентът стана на централна гара в Пловдив
26 мар 2008 11:28,
10
Локомотив прегази жена
Снимка: Булфото

Жена на около 50 години беше прегазена тази сутрин на жп линията в района на централна гара в Пловдив, съобщиха от районното управление на Транспортна полиция в града.

Инцидентът е станал на изходна линия в западната част на гарата на нерегламентиран прелез, свързващ район "Централен" с район "Южен", уточниха полицаите.

По данни на свидетели, жената е стояла на линията и е била прегазена от маневриращ локомотив. Трагичният инцидент е станал около 8.00 часа.

Следствената група продължава работа по изясняване на причините за инцидента.

Заради инцидента се е наложило закъснение на експрес "Диана" за София с около 40 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
vednuj se skarahme na edna, prese4e na magiq, a nie gledahme vtreshteni ...vikame i: abe jena...ste napraish belq, minavai po podleza (bash na orlov most)!! a tq: emi bolat me kolenete deca, ne moa s tia stulbi. ...nie v shok i izumeni migame...prez mantinelata preska4at, a stulbite sa pre4ka! drug e vuprosa 4e vuzrastnite i invalidite sa v dosta ama dosta neravnopostaveno polojenie, be vsi4ki mai sme v kupa na pree*anite, dnes edin namazva utre drug...aide leka i prust na zaginalata :(
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
sas sigurnost e iskala da se samoubie.znam za mn takiva slu4ai...
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Da de taka e moje bi e iskala da se samoubie, ama nikoi ne kazva ma6inista vidql li q e, ne q li e vidql?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Повече трябва да те изуми факта, че жената е стояла на линията, кой нормален човек според теб така си стои на линията, сигурно е била на припек, и като е видяла локомотива и си е рекла, че ще я заобиколи може би?????
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Естествено за всички е ясно, че по принцип влакът спира мнооого дълго. Но от статията става ясно, че локомотивът е маневрирал. При това положение той няма закачени вагони и се движи бавно. Поне логиката ми е такава. Каде е гледал машинистът? Не че го обвинявам, ама някой ако знае нищо повече да пише. Дали самоубийсто, дали нещо друго?
4
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
Един от графитите в Софето преди години ме изкефи:"СМЪРТ НА БАБИЧКИТЕ!"Има и алтруистични,ама егоистът и в смъртта си е такъв..
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Eдни станаха роби в Италиянският цирк други си посягат на живота ! Радвайте се господа УПРАВЛЯВАЩИ това е благодарение на вашия дългогодишен труд! Един ден тук неще остане Българин !
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Много самоубийци решават да слижат край на живота си, като се пльоснат на релсите и зачакат да ги премаже влака, и в целия си егоизъм през ум не им минава какъв шок и травма ще причинят на нищо невиновния им машинист,и не само него а и на обикновенните пътници, деца и т.н. Като са решили да се трепят да го правят някъде където няма да нанесат непреодолима психическа травма на хора , които не са им виновни за неудачите.
1
0
 
0
 
! Отговори
Edna преди 16 години
Има хора, които изобщо не мислят, а после другите им виновни. Също като бабаите, които пресичат "Цариградско" отгоре.