В кома е мъжът, който пострада от пожара в столицата

Дъщерите му - Теодора и Ива, жертви на същия пожар, са в добро състояние
4 май 2008 11:27,
10
В кома е мъжът, който пострада от пожара в столицата
Снимка: БГНЕС

Продължава да е тежко състоянието на 43-годишния Н.К., който пострада от пожара на ул. Самуил на 2 май т.г. в столицата, съобщиха от "Пирогов".

Той е в централна реанимацияи е в медикаментозна кома заради силните болки, които изпитва от множеството счупвания по тялото.

Двете момиченца Теодора и Ива, жертви на същия пожар, са в Детската гръдна хирургия на болницата и са в добро състояние.

При тях на свиждане идват родителите на баща им и на покойната им майка.

Децата още не знаят за трагичната смърт на майка си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Georgi преди 15 години
Golqma tragediq,jiveq na susednata ulica Boris, i poznavah gi horicata beglo,dano 4ovekut ojivee,a nai mi e kofti za decata,koito izjivqha tozi ujas,muka mi e da si mislq dori ako razberat,4e sa polusiraci {siraci nedai si boje}6te se molq za Mujut koito vse oshte e v mnogo tejko sustoqnie
8
0
 
0
 
! Отговори
o4evidec преди 15 години
az su6to bqh tam i be6e ujasno za secundi se razpali i vsi4ko be6e v pu6aci ,4e moje6e da se napravi ne6to i da ne se stigne do takiva posledici nqma spor no prosto zasujelenie durjavata ni e takava horata ti4aha i se mu4eha da pomognat a pojarnikari lekari i policai se rajhojdaha i umuvaha kakvo da pravqt
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз бях там и просто нямаше какво да се направи или поне не от хора които не са обучени как да действат в такива случай. Гореше апартамент който дори не се виждаше. Нито от улицата нито от един от вътрешните дворове който явно беше най-близо. Виждаше се пушек на всякъде но не се знаеше от къде точно идва. Идваше някак си от горе. Може да е било някаква надстройка защото сградите там са стари и не са толкова високи а и не беше ясно и коя сграда е и от къде е входа. Там сградите са стари и малко объркани. Видях как мъжа падаше но от къде е скочил така и не се разбра или поне аз не разбрах. Не се разбра и че някой иска да скача докато не скочи. След това пожарникарите се намесика. Аз не мисля че някой от зяпачите е могъл да направи нещо смислено в случая. И мисля че това се дължеше най-вече на факта че не се виждаше кой апартамент гори.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От къде одеало бе умник, зяпачите да не си носят за всеки случай по едно одеало и аптечка под мишница. Съседите са помогнали колкото е могло. Останалото е работа на пожарната. Ако е вярно че пожарната не е могла да мине заради коли нека този който трябва си направи извод и коригира проблема за да няма други такива случаи.
5
0
 
0
 
! Отговори
Искричка преди 15 години
Абе как някой от тия зяпачи не се сети да опъне едно одеяло под скачащите хора! Пак щяха да се натрошат, но не така убийствено! А са гледали сума ти време отдолу сеир! ***! Майката нямаше да е мъртва и бащата да умира сега, колко му е трябвало - само едно одеало или нещо да омекоти удара! А наоколо магазини колкото щеш. Ама българска работа.....
4
0
 
0
 
! Отговори
Bokluk преди 15 години
Abe tokmak, kakvi *** linkove puskash pod tazi statiq, mamka ti i izverg prost daeba.
3
0
 
0
 
! Отговори
черноземски преди 15 години
трябва да си .... ***.... не се сещам за друго... и после качват клиповете... не знам
2
0
 
0
 
! Отговори
мм преди 15 години
Що за *** трябва да си, за да седиш и да снимаш загиващи хора?
1
0
 
0
 
! Отговори
черноземски преди 15 години
нека поне за 2 минути всеки от нас се помоли за здравето на човека............................................ ...................................а на всички мишки, всички които са гледали безучастно и са снимали с телефоните- дано на вас не ви се наложи да разчитате на хорската помощ, *** !!!!