Мъртъв си!

Такава заплаха получил бившият МВР-шеф, акциите на ДАНС с Маргина и Баретата били заради писмото до Румен Петков
25 юли 2008 08:15,
33
Мъртъв си!
Снимка: БГНЕС

Разпитите, които Държавната агенция за национална сигурност /ДАНС/ извършва през последните дни, са заради смъртна заплаха към Румен Петков.

Бившият вътрешен министър е получил анонимно писмо, а текстът му гласял: "Мъртъв си!".

Буквите на надписа били изрязани от вестници и подредени върху бял лист, без да са оставени някакви пръстови отпечатъци, пише вестник "Труд".

Изданието уточнява, че заплахата е отправена преди около месец.

Два дни поред в ДАНС бяха привиквани Златомир Иванов - Баретата и Николай Маринов - Малкия Маргин.

Според официалната информация с тях е разговаряно по "въпроси, засягащи националната сигурност".

Бившият вътрешен министър Румен Петков подаде оставка на 13 април т.г. след поредица от скандали с висши служители на МВР и обвинения за нерегламентирани контакти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
toi sam si go e pratil :)
31
0
 
0
 
! Отговори
pharmasist преди 15 години
Подобни ситуации ми напомнят еди много дърт виц за Тодор Живков.:преди 9-ти септември той бил полунелегален-криел се в мандрата,ама пък никой не го търсел.
30
0
 
0
 
! Отговори
плевенчанин преди 15 години
Не разбрахте ли ,че писмото е от жена му. Имала намерение да го отвлече ! Сега първо го плаши ! Случая е почти като на оная мутра,приятеля на Ловешката мутра, дето му рязали пръстите ! До кога тия *** ще тровят обществото ! Време е да почнат да се чистят един друг.
29
0
 
0
 
! Отговори
rrrrrr преди 15 години
Нормално е между криминални типове ,отношенията да се уреждат по този начин. И по света е така ! Престъпниците мафиоти си уреждат отношенията по свой си начин !Тепърва ще има да се самоизяждат и предават един друг !
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига сте мърморили, ами се научете да пишете на български, че не ви се разбира мъркането!
27
0
 
0
 
! Отговори
Тони и Пешо преди 15 години
Ама Румене, ти съвсем си се подал на делириума. Престани да се напиваш, отвратително вониш на шльоковица !Ние нямаме намерение да те убиваме,защото си се самоубил като си станал членка на БСП-***. Така че, превъртял ще хвърлиш топа, не от куршум, а от страх, че капчука ти тече между чаталчето и вониш на урина, а и отзад съвсем като Цола Драгойчева не задържаш.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АБЕ ТОЯ РАЗИГРАВА КОНЧЕТО СИ В МВР 3 ГОДИНИ КАТ МИНИСТЪР,СЕГА ЩО ДА НЕ РАЗИГРАЕ ДАНС ,ТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА РАЗИГРАВА С ПЪРВАНОВ ЧЕ ЕДНО ДАНСЧЕ ЛИ ХО ХО ХО ЩЕЛИ ДА ГО ДА ГРЪМНАТ ...КЬОРФИШЕЦИ....ПА И ДА СТАНЕ ,НЯМА ДА Е НИТО ПЪРВИЯ НИ ПОСЛЕДНИЯ БАНДИТ ..С ЕДИН ПО МАЛКО ЩЕ СТАНАТ
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Румене, смачкай ги, за да не ти пречат повече! Румене, ти можеш !!!! РУМЕНЕ, смачкай ги !!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
osman4o преди 15 години
DA PO4NAT S NEGO PAK MOJE I DA SE POLU4I NE6TO NAY NAKRAYA -MUHAHAHAHAHAHA,
23
0
 
0
 
! Отговори
svetla преди 15 години
Ei ,jyrnalisti .koga shte e pogrebenieto -4akam ,ada si doida spokoina v BG.
22
0
 
0
 
! Отговори
Людмила преди 15 години
Разбира се,че ни имат за всякакви.И са прави.Та депутатите ъж се притесняват за това,че българския гражданин се поти от повишението на цените,а не вижда този същия българин как работи и денем и нощем за да си плаща сметките.
21
0
 
0
 
! Отговори
ДАНС преди 15 години
А ще го предават ли по някоя телевизия!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И защо започна да ги получава сега, а не ги получаваше преди като беше министър?
19
0
 
0
 
! Отговори
DANS преди 15 години
Abe kvi sa tezi gluposti we xaxax napisano bilo s bukvi ot vestnik bojeee trqbva da im sprut kabelarkata na tezi hora
18
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
абе,не вярвайте на глупости,тия ни имат за ненормални явно, за да ни пускат всеки ден по няколко тъпизма.Пумен Петков,бил получил заплахи,какви са тези простотии, ако наистина са решили да го гърмят,никой няма да си прави труда да го уведомява,а ще си пратят хора на точното време и място и ще му видят сметката.Толкова много хора отстреляха,не си спомням някой да беше получавал подобна депеша.Пускат тези лъжи в публичното пространство за да се чуе,че ето те-службите водят денонощна борба за откриване на престъпници,защо се засилиха толкова много след доклада на ЕК,за да си измият нааканите г...ве от бездействието им.Една държава,където всеки познава другия,една епа хора сме,излиза че само при нас престъпниците действат толкова умно и безгрешно,че дори и ФБР,Скотланд ярд,никой не мойе да ги разкрие.;))))
17
0
 
0
 
! Отговори
rossi преди 15 години
Колко точно само! Абсолютно си прав!
16
0
 
0
 
! Отговори
DETELIN KIRCHEV - PR преди 15 години
САМО НИЕ НЕ ВЯРВАМЕ, НИЕ, КОИТО ИМАМЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ 10НА ГЪНКИ НА МОЗЪКА И ИНТЕРНЕТ. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ бТВ НАЙ-КОРУМПИРАНИЯТ ЛЪЖЛИВ П-Л-А-Т-Е-Н ПОРЪЧКОВ ТВ КАНАЛ, КАТО ГО СЪОБЩИ ТОВА ПОНЕ 30 ПЪТИ (МНОГО ЯСНО, ЧЕ И ПОВЕЧЕ) ОСТАНАЛИЯ БГ НАРОД НЯМА ДА ВЯРВА, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ ПОВЯРВА !!! ОСОБЕНО АКО ГО СЪОБЩИ ПРОПКЛАКВАЩИЯТ Венелин Петков (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАК ОЧИЧКИТЕ МУ СЕ НАСЪЛЗЯВАТ ПРИ ТЪЖНИТЕ ИЛИ СЕРИОЗНИ НОВИНИ !!! !!! !!! СТРАШЕН АРТИСТ) ЩЕ ИМА ТАКОВА ПИСМО (СЪОБЩЕНИЕТО - "МЪТРЪВ СИ") И ВЕЕЕЕЕЕДНААААГА ВСИЧКИ МЕДИЙ ЗНАЯТ МММННННАААААААААХАХхахах ахахха хХАХАХА ЕЙ, НЕКАДЪРНИ БЕЗДАРНИЦИ (няма да се откажа така да наричам българите !!! ) ПОНЕ ПОРАЗПИТАЙТЕ КАК СЕ ПРАВИ БЕ , У !
15
0
 
0
 
! Отговори
ЕДИНЬО преди 15 години
ОТВЛИЧАТ НИ ВНИМАНИЕТО.ПРОМИВАТ НИ МОЗЪЦИТЕ.ВСЕ ПАК КАЛАЙКАТА БАЯ НАРОД БИХА МУ Я ТЕГЛИЛИ.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бившият вътрешен министър е получил анонимно писмо, а текстът му гласял: "Мъртъв си!". Пишем си сами писма за да създаваме илюзия че, се работи! Не на нас ТИЯ!!! Всички вие във власта сте за разтрел!!! До като сте едни и същи във власта независимо -сини,червени,жълти,депесари и БОГ знай още какви други измислени партии престъпноста ще продължава! Защото самите вие сте ръководителите на Българската МАФИЯ!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Дидо преди 15 години
Дали не си го е изпратил сам това писмо, за да се прави на интересен? Като си помисля само колко много струва този Румен Петков на данъкоплатците!Чудя се заради него или за такива като него гладува българинът!