Пребиха полицай в Перник

Служителят на реда е с фрактура на черепа, извършителите се издирват
65
Пребиха полицай в Перник
Снимка: БГНЕС

Служител на Столичната дирекция на полицията е пребит миналата нощ в Перник.

Инцидентът е станал на кръстовището на улиците “Протожерица” и “Стара планина”.

Сержантът от столичната полиция Георги Райчев и синът му са се прибирали с автомобила им "Форд Сиера" към дома си.

На кръстовището между двете улици колата им била засечена от "Фолксваген Голф".

Возещите се в на немското возило излезли от колата и заявили на цивилния полицай, че колата му не може да мине по пътя нататък.

Райчев показал служебната си карта на служител от МВР, но вместо да го пуснат, непознатите се нахвърлили върху него и го пребили.

Полицаят е закаран в спешния център на пернишката болница и е настанен в неврологично отделение.

Той е със счупен череп и охлузни рани.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
osman4o преди 15 години
S KKAKVO DRUGO AKO NE GOLF ,S TAMNI STAKLA I REMUS
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе перник перник ама да посегнеш на полицай след като ти се легитимира...И в бургас полицейска спивка завърши с труп. Хората усещат че няма държава и го удариха през просото
62
0
 
0
 
! Отговори
АрмаКедон преди 15 години
Аман, ***...И работата ваша ептен смърди на бугарска!
61
0
 
0
 
! Отговори
Kofi преди 15 години
Da ne e bil ba6tata na Denislav ot Music Idol, a?
60
0
 
0
 
! Отговори
В.Н преди 15 години
Що за народ е това , зган дори .. бият полицай пред дете то му след като се прибира у дома . Те ми спорят за хаусни патрони. Другите ми псуват полицая .. и слагате цялата полиция под общ знаменател. Да си полицай в Перник е доста съмнително лично аз не бих се навил. Но не е там проблема. От полицай до полицай също има разлика. Проблема тук е че нямам адекватни институции които да ни пазят. Няма ли полиция няма все едно няма държава , няма съд , няма закони , всеки прави каквото си иска. Хората ви пишат, че е пребит полицай най нагло а вие дори не схващате че това е абсурдно. Няма вече България за мен тази република трябжа да секазва Абсурдистан а за герб трябва да ни сложат образа на някоя мутра. Тва ни е държавата . Вие се псувайте тук , и се перчите кой бил в казарма и кой не. Що за народ е това ??
59
0
 
0
 
! Отговори
pl преди 15 години
kva specifika,shto az ne sam edin policai i da mi izlqza taka,nai mnogo sus palkata ili tonfata shte gi prebiq
58
0
 
0
 
! Отговори
бачо кико преди 15 години
абе маи *** си ти , щото ако беше опаткал някои от тия наи- вероятно щеше да си от тия дето ще ореват света ,че полицаи е застрелял невинен ,беззащитен младеж дето му искал огънче ! добре ще да е да не се изказваш като незнаеш спецификата на полицеиската работа , съвети от храбреци на маса всички сме слушали ,'аиде пий и си мълчи !
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как така тоя се е оставил да го изгърбят, без да се защити? Нали куките са герои - всеки ден бият стачкуващи животновъди, работници, Български националисти, даже еврудепутат набиха !!! Само дето като видят ***, се *** в гащите и се самообезоръжават даже, вместо да се защитят. На бес, че са го били ***, а тоя *** не е посмял да ги изпозастреля.
56
0
 
0
 
! Отговори
asdasdad преди 15 години
tapi kuki
55
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 15 години
за съжаление полицаят го е било страх да се защити защото каквото е да бе направил щеше да рефлектира върху него ,щеше да им ажалби оплаквания да воена прокуратура и пр.нерви и разправии ,защо не е като в щата Тексас -посягаш на полицай -МЪРТАВ СИ или в най добрия случай идват двадесет негови колеги и ти правят гърба на корем от бой ,а тук за съжаление нашите ге докараха до там да ги млатят *** по кръстовищата
54
0
 
0
 
! Отговори
Petar Gacev преди 15 години
Komynista=Policai za tiax ebane i boi davam 10000lv koi mi prekara Stani6ev da go cykna za Parvanov 50000 tak
53
0
 
0
 
! Отговори
Gibi преди 15 години
teq ot moita mahala nesi popluvat
52
0
 
0
 
! Отговори
pl преди 15 години
Nachi qvno tova ne e nikakuv policai a edin strahlivec,shto az ne sam edin policai tiq vednaga shte gi grumna v krakata,kakvo strah go e bilo strahliveca da ne si izgubi rabotata.rabota kolkoto iska chovek v bulgariq osobenno za policai,daje ima mesta deto plashtat na ohraniteli poveche ot policai.Takiva sramqt bulgarskata policia i trqbva da napravqt edin detektor za strah kato gi priemat za policai.Az ne mislq che takuv chovek zaslujava da pazi horata ot prestupnici.
51
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
N.W.A - Fu*k The Police !
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
da vi uele boi na kukite mrasni dolni *** hahaha
49
0
 
0
 
! Отговори
haha преди 15 години
Както казва един мой познат:"Не всеки който кара голф е , но всеки кара голф."Явно тези са от второто множество. Като прибавим и пернишката регистрация ....
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
дими моториста го *** за триста. Има рима ***. Качвай се на пърпаретката и айде в някое по кораво дръо.
47
0
 
0
 
! Отговори
охранител преди 15 години
Е..би учи ,е..би учи насищане немат. Големи калмуци сте . Човека ви обяснява а вие лай лай лайкучка. Или искате да го дразните. И не стези реплики. Това показва вашето възпитание ,което май липсва.Язък ,че в казарма сте ходили-нищо не сте научили.
46
0
 
0
 
! Отговори
IRKO- бивша барета преди 15 години
*** в казармата с пистолет ли си стрелял ахмак.Пистолет основно носят офицерския състав. Изпий си млякото. Няма с разни магарета да се занимаваме. чичо верно ти каза.
45
0
 
0
 
! Отговори
Дими моториста преди 15 години
Този който е писал че няма хаосни патрони май и в казарма не е ходил :D Тъпчо в казармата все със бойни ли сме стреляли бе :D А полицая какъв полицай е щом не може да се защити.Шкембелии само им дай ядене и пиене.А това че някой се изказа че може ли да са някви специални.... мдааам голф мутренски автомобил.