Полицаи погнаха група обирджии, хванаха ги

В колата на престъпниците са открити множество вещи за извършване на кражби
12 фев 2009 14:23,
14
Полицаи погнаха група обирджии, хванаха ги
Снимка: Булфото

След кратко преследване служителите на реда са задържали трима мъже, съобщиха от пресцентъра на МВР. В колата на бегълците са открити множество вещи за извършване на кражби – отвертки, електрическо устройство за заглушаване на автомобилни аларми, ръкавици, шапки, фенерчета, бинокъл.

Триото се придвижвало с микробус “Пежо”, а униформените го спрели за проверка в района на складова база на ул. „Драган Цанков”.

Водачът на пежото обаче не само не се подчинил на полицейското разпореждане, но и с мръсна газ потеглил.

След като ги заградили в района на Стария пазар, полицаите успрели да спрят микробуса.

От него изскочили и побягнали двама от пътниците, а шофьорът опитал отново да избяга с колата.

Така са задържани И. И., на 45 г., от Горна Оряховица, обявен за общодържавно издирване, с влязла в сила присъда за кражба, и П. Д. и З. Т. от Плевен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
sportist преди 15 години
Otnosno statiqta se syglasqvam, che e napisana s mnogo propuski. Policiqta si e svyrshila rabotata (zadyrjala gi e za 24 chasa) sled koeto prokurora reshava dali shte gi pusne ( da vzeme gorkiq nqkoi lev ) a ako tezi banditi sa kokoshkari ( nqmat 1 lev v tqh) te shte prenoshtuvat za oshte 48 ili 72 chasa ...... prosto tova ni e dyrjavata ... a otnosnoforuma na policiqta (na nqkoi nemu ottyrva policaite da spodelqt svoite problemi otnosno materialnata baza v koqto se raboti i mn. drugi problemi )
12
0
 
1
 
! Отговори
Онбашията преди 15 години
такива праволюбци като тебе в газовата камера им е мястото.
11
0
 
1
 
! Отговори
Журналистически прои преди 15 години
Да ми дефинира "писателя" на статията какво значи: "множество вещи за извършване на кражби отвертки, електрическо устройство за заглушаване на автомобилни аларми, ръкавици, шапки, фенерчета, бинокъл." Като изключим устройството за заглушаване, всичко останало си е от първа необходимост на нормалния човек, само на гейчетата от ЕС им е непонятна работата с отверки или светенето с фенер. Които има фенер в колата и отверки, недай си боже някой друг инструмент е крадец. Ходи се..... някъде бе журналистчето, най-добре към западна европа там такива като тебе се котират добре. Неспособни на нищо дори да си завинтят една крушка в къщи. Като им изгори бушон и викат "специалист да им го оправи. На къде е тръгнал света.
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
бравос, сега следва да бъдат задържана за 24 часа, след което да бъдат освободени по живо по здраво и да продължат с кражбите - така де, този народ трябва да бъде тормозен и тероризиран непрекъснато, за да не може да мисли за друго и да държи сметка на корумпираните политици - погълнат единствено от мисълта за насъщния и как да защити оскъдното си имущество ...
9
0
 
1
 
! Отговори
RRRRRRR преди 15 години
Само ми е 4удно защо закриха полицеиския свободен форум police.ba4ka.com толкова ли се уплашиха другарите от това 4е полицията ще организира нов протест на 15.03.09г. в 11.00 4аса пред Народното събрание?
8
0
 
1
 
! Отговори
do 6 преди 15 години
seliaka
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И аз това се чудя от известно време , дали тези които правят саита и се водят за журналисти не са някои туко що завършили журналистика и са си направили един саит и всеки от вкъщи си пуска темите каде какво чул и т.н или от чужди медий.Все едни не на място заглавия слагат , някои път неможеш да разбереш от статията за какво всъщност става дума, и едни думи използват дето и те незнаят какво означават но ги пишат .И всяко едно престъпление убийство ли ще е кражбали и т.н всичко това тего пишат в статийте си инцидент, то и 15 годишен човек може да направи разликата между инцидент и убийство .
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Вие дето правите сайта в некоя маза или гараж сте гола вода, бе!
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
След като ги заградили в района на Стария пазар, полицаите успрели да спрят микробуса. Дилемата е успели или спрели... ти неможеш да си напишеш името без три правописни грешки пък си тръгнал новини да пишеш...разочарователно е
4
0
 
1
 
! Отговори
BF преди 15 години
Що не пробват в САЩ да дават *** газ,ами щото рискуват да получат куршум,а тука ми се правят на велики бегълци!Този път ги хванали,но познайте кой ще ги пусне.После може да познаете и с какво ще продължат да се анимават.Този"бизнес' не се напуска,а защо ли?!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анчо преди 15 години
Водачът на пежото обаче не само не се подчинил на полицейското разпореждане, но и с *** газ потеглил.Защо му е била *** газта на завалията? Ще си повреди карбуратора. Ейййй от немотия хората гяволи стават! :)
2
0
 
1
 
! Отговори
plamen2 преди 15 години
Въобще не става ясно в кой град полицията е подгонила обирджиите.Та във всеки един голям град в България има ул. "Драган Цанков",а още повече целокупния бълтарски народ трябва да гадае или да хвърля боб в кой град се намира Стария пазар
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Bravo na policiqta