Спипаха директорка на варненска ясла с подкуп

Диана Кунева поискала 700 лева за да запише дете в забавачницата
Обновена: 3 май 2012 16:07 | 3 май 2012 16:06,
44
Спипаха директорка на варненска ясла с подкуп
Снимка: Архив Булфото

Директорът на варненската детска ясла "Иглика" Диана Агоп Кунева е била хваната с подкуп днес по обед и е арестувана, съобщи шефът на МВР-Варна комисар Димитър Димитров.

Сигналът за поискания рушвет бил получен в полицията преди ден от майка на двегодишно дете.

Тя обяснила, че директорът на детска ясла №11 "Иглика", в квартал "Младост", поискала 700 лева рушвет, за да запише детенцето й в яслата.

По инструктаж на полицията майката се срещнала с Кунева, за да й предаде подкупа.

Срещата между потърпевшата и обвиняемата била записана със специални разузнавателни средства. Веднага след като директорът взел парите белезниците щракнали около китките й.

Комисар Димитров призова ако има и други родители, които са били изнудвани за пари или са дали, за да бъдат уредени децата им във въпросната ясла, да подадат сигнал до органите на реда.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: яслаподкупВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
BUL преди 11 години
Е, дано след тоя случай поне за малко родителите се поспрат да предлагат пари на директорките и откъдето минат, защото ще е добре камери в кабинетите да са заплаха и на тия, които предлагат подкупи, знаете, че процеса е двустранен. Ако подкупните директори са един на десет, то подкупи предлагат поне четвърт от родителите, или греша? На делото да не се окаже, че въпросната госпожа Кунева е поканила полицаите :)
36
2
 
3
 
! Отговори
гошо преди 11 години
затвор ..........................само така.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може да се занимава с такива неща да падне толкова ниско. И това ми било директор на детско заведение.Отвращавам се от такива хора. Трябва затвор направо.Това е безобразие.
34
1
 
3
 
! Отговори
кука преди 11 години
То и моите деца ги взеха с рушвет,с мотив,че групите пълни.Таткото сигурно е Ушев и за това са я гепили.Шефката толкова се е самозабравила,че не и пука какво работят родителите иска си не даваш и няма място класика.
33
0
 
2
 
! Отговори
new koz преди 11 години
Кунева с това име се бандити "Кунева"
32
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До хах..Едно е копирна машина, за яслата - съвсем друго е 700 лева, за джоба...Нали??
31
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да живее Бойко Борисов
30
1
 
12
 
! Отговори
Костов преди 11 години
До 31 Българин: Абе, "българино", ти нормален ли си да защитаваш тази жена?!Какво значи "тази ли е най - корумпираният държавен служител "? Нима има повече и по-малко корумпиран служител, при това педагог и директор? Мястото на тази жена е в затвора.
29
0
 
2
 
! Отговори
Someone преди 11 години
Povtarqm se ..... VSICHKI POD NOJA !!! ZAKONA E ZA VSICHKI !!!p.s. do 31 golqm *** si ti !!!
28
0
 
6
 
! Отговори
Георги преди 11 години
А защо да не я задържат и тази? Нека да ги закопчават всички корумпирани. Не може да се оправдава с факта, че не е "най-корумпираната"
27
3
 
0
 
! Отговори
Антония преди 11 години
Моля, пишете "директорката", а не "директора". Няма нужда изкуствено да променяме езика си.
26
13
 
5
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Извършен е чутовен подвиг от родната полиция. " Спипаха" голям престъпник.Искала подкуп от "нещастна" майка тя се съгласява и...После се "обажда"на родната полиция и "щрак" белезниците.Евтин водевил.За миг обаче живота на тази нещастница се обръща .Против всякаква форма на подкупи съм ,но тази ли е най - корумпираният държавен служител ?Нима катаджийте са по- малко подкупни ,нима не знаете митничарските вили и имоти ?Намерихме си изкупителната жертва." Разпни" я.Зрелища да простолюдието.
25
1
 
1
 
! Отговори
doko преди 11 години
v sliven na more za 3 meseca
24
6
 
3
 
! Отговори
гарантирано от ГРОБ преди 11 години
Тарифата е ок, в условията в което живеем си е направо без пари. Родители, плащайте! И пуснете нещастната директорка, тя не е виновна! Да обясни министъра защо няма места за децата ни!
23
5
 
4
 
! Отговори
Софийско мамче преди 11 години
Ако можех да уредя детето срещу 700 лв на ясла, веднага ги давам.Блазе им на варненци на тарифите!
22
3
 
4
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Е*и му майката и ***!!!Ей-толкова ли нямат съвест някои хора бе?За дете става въпрос!!!И за какви смешни пари се говори-700 лв.Корупцията е слязла на много ниско ниво,а това означава че хората са....!!!Отвращават ме такива хора!!!За подобно нещо искам ефективна присъда!Да се научат НЕОБРАЗОВАНИТЕ И МЪРЗЕЛИВИ ВРЪЗКАРЧЕТА,който лежат на гърбовете на работещите хора,че така няма да я бъде!!!Направо ми се повдига!
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кви Софиянци в София и кви варненци във Варна бе? Всичкото село се изсипа в големите градове. От 35 човека фирма, от Варна сме само 3 ***.
20
6
 
12
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
Точно пък софиянци имали най правилния говор...смех
19
2
 
19
 
! Отговори
варненец преди 11 години
Що коментирате Варна бе долни шопи.Софиянци и софиянки въобще не са долни *** ,нали?И софиянци въобще не са авантаджии и мързеливци.А пък за това кой говори правилно може да поспорим.
18
0
 
17
 
! Отговори
osata преди 11 години
Нормално е във Варна, защото да успееш да запишеш детето си в детска градина или ясла е все едно да спечелиш голяма сума от тотото. Защото общината и кметството са абдикирали от този проблем и грижата им е да влагат пари там, откъдето могат да печелят. Остава решението частна детска ясла с min заплащане 500 лв/месец. В същото време при общ доход над 350 лв/човек родителите са лишени от детски добавки!!!???Но такава е грижата и на държавата ни за демографската криза и се приема за нормална!