Шофьор е убил пешеходец и избягал

Инцидентът е станал рано сутринта в Бургас
18 яну 2014 13:51, Анисия Иванова
11
Шофьор е убил пешеходец и избягал
Архив: Булфото

Полицията в Бургас издирва водач на автомобил, убил пешеходец в Бургас и избягал от местопроизшествиет, съобщава полицията в града.

Катастрофата е станала около 4,20 часа тази сутрин по пътя в  посока квартал "Сарафово". Мъжът, на видима възраст около 35-40 години, е загинал на място.

Полицията работи по установяване на автомобила и издирва извършителя на катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
XXL преди 10 години
А Уе вийй са избихти Уа !! Бургас-пиШиходиц-магистрала ??? ...Просто некоя бАтка е тръкнал с бронята некой *** и после *** е умряла...Голяма работа станала,не сте ли виждали колко мн. блъснати кучета има по пътищата,кво толкова станало ?? Едно животно по-малко..вие се изпотрепахте....
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анонимен ха ха ха
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доанонимен кои е виновен ааа шматко
7
2
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
До 5 - Много си *** - ами точно това и аз това искам да кажа - какъв пешеходец на магистралата- освен ако е минавал на колелото отдолу,,,-от Сарафово за летището или обратно ,, ))
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
SLED KATO E IIZBQGAL KAO GO HVANAT DA GO TIKNATT DOJIVOT V ZATVORA I DA NU NALOJAT OBESHTETENIE OT 500 000 LEVA NA BLIZKITTE.
5
6
 
4
 
! Отговори
??? преди 10 години
До Ф.С.ВИ къде е тази пешеходна пътека по пътя за Сарафово, че нещо ми се губи? Всеки ден минавам, но освен до летището, но посока Бургас, няма такова животно.
4
3
 
7
 
! Отговори
роканина преди 10 години
Заради таз вест виждам 4-5 бабички изгорели с по 5-10 бона за рушвет на внуците им да отърват затвора.Къде е морала? Кой е по виновен телефонния измамник или бабата дето дава всичко само и само да отърве внука си "убиец"?За такива баби а и не само такива трябва също да има затвор.Също и за такива дето плащат откуп за отвлечени коли,кучета и хора.Плащането на откуп трябва да се криминализира здраво,иначе няма оправия.Тогава кой ще кради и отвлича деца като днае че няма да му се плати?
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без правосъдна система и адекватни закони това ще е ежедневие. Не може да бъдем толерантни и хуманни към престъпниците, това е самоунищожение.
2
1
 
22
 
! Отговори
Х преди 10 години
ЩЕ СКЛЮЧИ СПОРАЗУМЕНИЕ И ЩЕ ГО ОСЪДЯТ УСЛОВНО.ПОСЛЕ ЩЕ УБИЕ ОЩЕ ПОНЕ ДВАМА. НО ТАКИВА ЗАКОНИ ИЗМИСЛЯТ ХУМАННИТЕ ДЕПУТАТИ.,ЗА ДА ВЗИМАТ ПОДКУПИ.ВСЕКИ СИ ПАЗИ ПРЕХРАНАТА.НАРОДА ЗА ТЯХ Е СРЕДСТВО ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ.ДАЛИ ЩЕ РАБОТИ БЕЗ ПАРИ ИЛИ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ СМЪРТТА МУ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.
1
16
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Какъв е този пешеходец по пътя за Сарафово? и в 4-30 сутринта? явно е ром с каруца без светлоотразители - друг вариант не виждам -