25-годишен младеж е тежко ранен, блъснат от джип

Той помагал на приятели, закъсали на Околовръстното в София
Обновена: 26 апр 2015 16:04 | 26 апр 2015 15:58, Анисия Иванова
85
25-годишен младеж е тежко ранен, блъснат от джип
Снимка, архив Булфото

25-годишен младеж е тежко ранен след верижна катастрофа на кръстовището между бул. „България" и Околвръстния път в София. Инцидентът е станал днес около 12.00 часа на обяд, съобщи Нова тв.

До катастрофата се е стигнало, след като джип "Порше кайен", управляван от турски гражданин, прелетял с висока скорост и отнесъл хора, събрали се около аварирал автомобил.

Пострадалият дошъл заедно с негов приятел, автомонтьор, да помогнат на техни познати, които закъсали на мястото на инцидента. Докато оглеждали колата обаче, шофьорът на джипа отнесъл момчето. При удара главата му се ударила в стъклото на автомобила, вследствие на което получил черепно-мозъчна травма.

Турският гражданин, заедно с още две коли, са пътували към Панчарево на пикник. Направена му е проба за алкохол, която е отрицателна. Най-вероятно обаче той е шофирал с над разрешените 80 км/ч., според свидетели.

Автомобили на КАТ са патрулирали линейката до ВМА, където пострадалият е настанен. Движението е временно отцепено, което усложнява трафика в района. Началникът на "Пътна полиция” Тенчо Тенев също е отишъл на мястото на верижната катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
veronika.peneva.5 преди 8 години
Искам да знам много какви последствия ще има този !!!
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление момчето почина, още един млад живот си отиде нелепо. Поклон!И като знаем каква ни е правосъдната система, турчинът сигурно вече си е в Турция.
28
0
 
3
 
! Отговори
d преди 8 години
До 123Айде *** и свидетелствай де! Моля те!Оня Л****р вика по телевизията, че бил карал с 90! 100% с 90км/ч кара в най-дясна лента. Аз минах от там минути след инцидента. Нека ако има свидетели да кажат. Нека не му се разминава на брадатия тип!
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кайена караше с поне 150, мина от крайна лява в крайна дясна лента и затова не видя-----------Точно тази маневра е любима на автомобилистите в София и затова не си помислям да изляза с колело - здрави брони и подпорни греди в купето ти трябват за да караш из София спокойно.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На околовръстното летят като луди при ограничение 80! Решиха, че като има три платна е магистрала.
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво може да се очаква от турчин, който живее още в 15 век - кланя се на плюшено килимче и се подмива с ибрик!Дано младежа се оправи, а за турчина - ЗАТВОР!!!
24
5
 
7
 
! Отговори
. преди 8 години
То пък като че ли "нерязаните" много се отличават?!
23
0
 
25
 
! Отговори
123 преди 8 години
Кайена караше с поне 150, мина от крайна лява в крайна дясна лента и затова не видя авариралия автомобил и въобще не е натиснал спирачки.
22
1
 
16
 
! Отговори
Х преди 8 години
Турчина в дранголника за дълго по бързата процедура - за нанасяне на тежка телесна повреда (ако отърве от линча разбира се).Ай дано, ама надали...
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме му на турчина. Нали не той е пострадалия. Сега ще бутне едно рушветче и ще си замине по живо по драго с пожелания от съдиите пак да се видят (нали и те нужда от пари имат).Дано момчето се възстанови. А следващия път тоя състезател дано осакати алчния съдия, който ще го пусне за малко кеш.
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надали някой от нашите е внимавал докато се въртят около колата...Имало ли е авариен триъгълник?Били ли са със светлоотразителни жилетки в ярък цвят?Така се оглежда аварирал автомобил на пътя.А шофьора на джипа е блял някъде... И сега един млад човек е здраво пострадал.
19
2
 
3
 
! Отговори
винкел преди 8 години
винкело оооооо
18
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъмзи откачил!
17
0
 
32
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
Сега да му вземат книжката и малко затвор! Крайно време е всички да разберат, че грешките на пътя са равносилни на убийство, побой и какво ли не! Всеки си мисли, че като се качи на колата е сам.. Има и други хора около вас които искат да живеят! Променете закона и го прилагайте строго!!!
16
14
 
2
 
! Отговори
3 преди 8 години
Освен скоростта и не спазването на закона довежда до такива нелепи обстоятелства. Мен колежка щеше в петък да ме сгази на пешеходна пътека защото говореше по телефона си и не спази предимството ми.Лека пръст на младежа и дано да е на по-добро място.Бог да му прости!
15
26
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Раята нещо пак се размуча много за някакъв берач на чистачки и гуми от преминаващите коли! Явно този *** толкова се е развълнувал при мисълта да си сложи чистачките и гумите на порша на неговата крадена бракма, че не можал да изчака колата да спре!
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ako nach chofior napravi taka che mu skasat g.....za v turskata pandela...a u nas kvo...i zacho porcheto se e dvigilo v avariina lenta ima drudi dve za tova...a da vidim kvo che mu napravat na dgigita sega...tova fa ne e zaradi vikaneto na poslanika ni v Ankara
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали сме територия на НАТО.Вчера шамар на малкияднес бутнаха по-големияПо-голяма опастност идва от Русия.За това мислете и събирайте пари за да купим самолети.Така каза президента
12
5
 
26
 
! Отговори
Anti преди 8 години
Крайно време е да затворим границата за влизащите от турция. Който иска да ходи там - да не се връща. Да си прилагат простотията в анадола.
11
23
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
А джипа бил ли е с включени фарове? Щото нали включените светлини намалявали броя на катастрофите...