1100 българи с присъди се укриват от властите

Някои издирвани се опитват да променят външността си
29 мар 2017 16:52, Анисия Иванова
9
1100 българи с присъди се укриват от властите
Архив: Булфото

1100 души с влезли в сила присъди се укриват от властите у нас. Около 20 от тях са осъдени за убийство, съобщи за БНР Ивайло Димитров, началник на сектор "Издирване" в Националната полиция.

Имало е и случаи, при които издирвани са опитвали да променят външността си.

"Имали сме и такива случаи. Няма да назовавам имена. Аз лично от практиката си се сещам за два такива случая, при които има интервенции върху лицето на издирвания", допълни той.
 


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Даааа преди 3 години
Стабилна държава, както стана ясно на конгреса.
6
0
 
3
 
! Отговори
Хм преди 3 години
А защо няма "ловци на глави".Ще им се плаща от парите за гаранциите и евентуално от конфискуваната собственост на издирваните.Не е някаква новост в световен план.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бройката е силно занижена.
4
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
България е голяма необятна по територия трудно е да се обходи така, че е трудно да ги заловят. А за да не ги търсят просто не трябва да ги пускат.
3
0
 
5
 
! Отговори
до депутат-кредит преди 3 години
Ще си позволя да задълбоча малко идеята ти.Заплатата им да е кредит,както си написал,но каква част от него ще бъде изплатена,да зависи от следващите избори.Примерно партия ХХХ на изборите в неделя е имала 20%.На следващите избори има само 10% т.е. 50% от предишната си подкрепа.Тогава половината от сумата заплатена като заплата на депутатите от ХХХ се изплаща от държавата,а другата половина остава като кредит.Така е ясна и формулата за заплатите на опозицията.Доста добра идея е това с кредита...
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е,че най-големите престъпници - по думите на самите депутати- след 1989г се "крият" в парламентите и правителствата!Проблемът е какви са тези,които не ги "хващат" или ги "пускат"!Изходът от положението е всички депутати и министри да получават гласуваните си заплати на кредит,а в края на срока ,при изпълнени предизборни обещания и ангажименти,държавата да им погасява кредита.В противен случай ще остават -както цялото население вече над 27- с излъгани надежди и ще трябва да връщат кредита!
1
0
 
21
 
! Отговори
ПОЖЕЛАНИЕ преди 3 години
КОИТО СЪДИИ СА ГИ ПУСНАЛИ ,ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА В МЕСТО ТЯХ ,ДОКАТО ГИ ХВАНАТ !!