Случаен инцидент в скейтпарк, а след това – бой, ритници, кръв...

Съдът решава дали да остави в ареста мъжете, нападнали тийнейджъри в Монтана
10 юли 2017 13:11,
74
Случаен инцидент в скейтпарк, а след това – бой, ритници, кръв...
Снимка: bTV

Съдът решава дали да остави в ареста тримата мъже, които нападнаха и биха тийнейджъри в скейтпарк в Монтана.

Причината за побоя е, че скейтбордист е блъснал случайно малко момиченце. Вместо да се разберат обаче спокойно, бащата на момиченцето решава сам да раздаде правосъдие и напада 18-годишния Денис.

Още по темата

На помощ идват приятелите на младежа, за да ги ръзтърват. Това провокира бащата да повика подкрепление - двама мъже, които са небезизвестни в Монтана - единият е собственик на най-големия хотел в града, а другият е син на директорка на известно държавно ведомство. Самият баща пък е криминално проявен - задържан е с голямо количество цигари без бандерол.

Денис обяснява, че е видял късно малкото дете и се е опитал да го предпази.

"Не съм гледал напред, а само в скейта си. Чак във въздуха видях, че има момиченце на пътя ми. Скочих, опитах се да го предпазя, паднахме и двамата. После дойде един човек, хвана ми тениската, скъса я, рита ме, разби ми носа", разказа пострадалият пред bTV.

След това агресивният баща се укротил за малко, но звъннал по телефона за подкрепление. Приятел на Денис - Антон, пък се обадил на тел. 112, тъй като предусещал, че нещо лошо ще се случи. Така и станало - след като се появили другите двама мъже, започнали да ритат Денис в главата, а Антон бил ударен с тротинетка.

"Това не е начинът, това не е нормално да се случи. Няма нормален човек, който да оправдае подобно нещо", възмути се бащата на Денис.

"Бъркат се понятията скейтпарк и детска площадка. Това е съоръжение за екстремни спортове, има разлика между екстремни спортове и площадка с люлки, пързалки...", добави и майката на тийнейджъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
8
 
! Отговори
Leo преди 6 години
Да идват рокерите, че българите станаха много нагли...
15
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тоя с детето не е отишъл, за да кара скейт, не виждам каква работа би могъл да има с него на СКЕЙТ ПАРК, че и после да недоволства, че имало хора със СКЕЙТ в СКЕЙТ ПАРКА. Писна ми от безрасъдни навляци, влачещи си децата навсякъде, не всичко ви е детската площадка пред блока. Да се въведе задължителен IQ тест, преди зачеване, настоявам.
14
0
 
25
 
! Отговори
СА преди 6 години
И това пред погледа на детето-евала родител,евала бъдеще,евала държавица!!
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПичТъпак, прочети първо, че става дума за скейт парк, след това се сили.И алеите са свободни за всички, било с колело или скейт. Като не ти харесва отивай в гората.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо всички коментари лъхат на насилие ? Къде сбъркахме ?!?...
11
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България отговорните структури тотално изпуснаха положението и в резултат, на което всеки прави каквото си иска. Такива неща е недопустимо да се случват през 2017 г. в една нормална страна. Поголовно се бият полицаи, лекари, учители, шофьори, трениращи деца, минувачи и тн. В една Германия, Франция, Австрия това не се случва защото всеки позволил си това гарантирано влиза за дълго време зад решетките и отнася жестоки санкции. За пример ромът, който ритна жената в берлинското метро.
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бабаитът вика подкрепление местни бабаити... срещу 18-годишен скейтър.
9
20
 
7
 
! Отговори
varg преди 6 години
и ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА ЗА БОЙ.
8
6
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Избива те на насилие, което прераства в афинитет към коленичене и молене за жалкия ти животец ли бе, мамин сладък?
7
26
 
10
 
! Отговори
ууу преди 6 години
Коментари 1 2, написани от безотговорни наркоманчета? 18-20 годишни "скейтърчета"? Импотентни ли сте? Момичета за вас няма ли? Или се на другия бряг? Тръгнал да души майчето .... извадил ки късмет ....
6
2
 
54
 
! Отговори
До пич преди 6 години
Пич, пише скейтпарк, не градинка в която да си разхождаш децата
5
8
 
46
 
! Отговори
до пич преди 6 години
ама това е скейт парк бе, мишок, гледай да не ти избие чивиите някой скейтбордист, че няма ти хареса машинка в мутрата, ако си толко отворен що не дойдеш в 18 часа рпед руския паметник днес, надъхан скопеняк? Михаил се казвам, заповядай да ме пребиеш... ако ти стиска.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селски бекове.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и пак анонимки биячи, докога бе
2
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кой е крив и кой е прав, но като цяло скейтърите са най-безобидната пасмина, мотаеща се в центъра на градовете. Карат си дъските, пуфкат си и не се занимавата с околните. Джигитите зад волана, ромите и гъзарчетата са много по-опасни. А както е видно, в случая нападението е осъществено от местна мутра :)
1
20
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МИ младежи, тея скейтове знаете ли как добре перфорират главите на самозабравили се родители, бийте с тях чичаците, по - силни сте физически от торби сланини , страдащи от смущения на еректилната функция! Навремето в скейт парк една майка ми налетя да ме бие, ама не й хареса като почнах да я душа пред малкото й детенце!