Удар по главата от малолетен застраши живота на баба

Заловеният бабаит е тийнейджър от Шумен
Обновена: 27 апр 2018 14:33 | 27 апр 2018 13:17,
6
Удар по главата от малолетен застраши живота на баба
Снимка: Pixabay

На 26 април по обяд 65-годишна жена е съобщила в полицията в Шумен, че майка й е пострадала при инцидент предния ден, съобщават от ОДМВР - Шумен.

Дъщерята на пострадалата разказала, че около 17.00 часа на 25 април 83-годишната й майка, която е с инициали С.Г., седяла на пейка на ул. "Карл Маркс", когато непълнолетен минал и й нанесъл удар с юмрук. Възрастната жена е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

След удара жената паднала на земята, в резултат на което получила хематом в главата. Не е посетила здравно заведение, но вчера се почувствала зле и била откарана в МБАЛ- Шумен.

След направения преглед е установена черепно-мозъчната травма и е настанена в болницата с опасност за живота. Малко преди побоя над нея тийнейджърът хвърлял камъни по къщите в съседство.

След като е установена самоличността на бабаита, той е прегледан от психиатър. Извършителят е настанен за лечение в Детска юношеска психиатрия при УМБАЛ "Света Марина"- Варна. За извършено престъпление по чл. 129 ал. 2 от НК е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
Наистина май липсва кадърен (квалифициран персонал) съдейки по публикациите в ДНЕС БГ ... днес е зле, а утре още по.. ще е. Ех Днес БГ ...
3
0
 
1
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Нормално,шопски ценности
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2 Е да де, ама бой ... Просот напомни на бабушкерата, че шансовете ти да изкараш зимата, са доооооста по-големи от нейите :)
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
терминал 1/2