Криминално проявен преби продавачка в Първомай

Пострадалата е транспортирана в пловдивска болница
9 авг 2018 14:07, Анисия Иванова
5
Криминално проявен преби продавачка в Първомай
Архив: Булфото

Задържан е криминално проявен мъж, нанесъл побой над продавачка в магазин в Първомай, съобщиха от ОДМВР - Пловдив.

Сигналът е подаден около 18.50 часа вчера. Мъжът нападнал продавачка в хранителен магазин, полицаите го задържали на място. 39-годишният мъж бил употребил алкохол, повалил жената на земята и ѝ нанесъл побой.

Пострадалата е транспортирана в пловдивска болница за оказване на медицинска помощ. Извършителят е с множество криминални прояви и присъди.

Спрямо него е взета 24-часова мярка за неотклонение. След доклад на материалите в Районна прокуратура – Първомай, на задържания е повдигнато обвинение и срокът на задържане е удължен до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нападателят бил с множество присъди.Те съдиите да гледат Иванчева да не им избяга,че е по-голям престъпник от този.В България е така:Истинските престъпници са на свобода,а недоказаните такива-в белезници и в ареста!Чакам развитието на случая Митьо Очите и сие,за да се убедя напълно,че съм прав.
4
1
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Boko boНе виждам кандидат, за когото да гласувам, който би променил статуквото...
3
4
 
14
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
Това ли е законът на Тиквата. Мутрите вече си имат Държава. Мафията си има Държава. Тотален разпад, пълна разруха на всяко едно ниво. Другият път на изборите мислите и отидете и ги отрежете. Друг път няма. Те разчитат на апатията на хората. Ако не дори и по-лошо ще става. Хората вече не знаят кое е добро и кое е лошо. Тиквата е шайката му съсъпаха институционално Държавата.
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доживот, ама за продавачката, която не зачита човешките права и културни особености но този доказано изключително ценен за държавата гражданин.
1
2
 
21
 
! Отговори
Кога ????? преди 5 години
Две присъди и следващата да е доживот ???