Сестрата на Ким Чен Ун заплаши Южна Корея с "най-лошия сценарий"

Причината са листовки, пуснати в Северна Корея от бегълци
4 юни 2020 11:07, Нели Христова
113
Сестрата на Ким Чен Ун заплаши Южна Корея с "най-лошия сценарий"
Снимка: БГНЕС

В дните, когато за Ким Чен Ун не се знаеше дали е жив или пък е напуснал този свят, без никой да разбере, неговият близък приятел Денис Родман, каза: "Ако видите сестра му да държи реч, значи става нещо сериозно".

Е, сега Ким Йо Чен, позната като севернокорейската Иванка Тръмп, излезе с предупреждение към Южна Корея, разпространено от националната агенция KCNA.

По-рано тази седмица около 50 хил. балона с пропагандни листовки, в които се критикува ядрената политика на Северна Корея и пълни със статистики от организациите за човешки права, прелетяха през границата. Това не е първият подобен случай, а зад подобни действия стоят хората, успели да избягат от Северна Корея.

Разгневената Ким Йо Чен заяви, че подобни действия ще доведат до разтрогване на договорa между родината й и Южна Корея, който ограничава военното напрежение.

"Ако подобни злонамерени действия продължат да се случват пред очите ни под предлог за "свобода на личността" и "свобода на словото", то южнокорейските ни съседи ще трябва да се изправят пред най-лошия сценарий. Или по-ясно казано - властите в Южна Корея ще платят висока цена, ако позволят това да продължава да се случва, оправдавайки се по подобен начин", гласи изявлението на Ким Йо Чен.

Но Южна Корея не може да направи почти нищо, за да спре частните групи да изпращат съобщения през демитализираната зона.

Но по думите на Ким Йо Чен, договорът, подписан през 2018 г. между Ким Чен Ун и президентът на Южна Корея, "няма почти никаква стойност", а избягалите от Северна Корея нарече "мелези" и "човешка измет".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 3 години
До 79. Абе и *** мен ми се види да е сгодна, пък и май има нужда някой да я подкара на дълбока оран.
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 84На места, черните са над 40% от полицейската сила и 17% от военнослужещите мъже са черни. Не знам, как ти я виждал тая работа, ама айде ...
74
9
 
12
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Браво другаркоЗабий им го на империлистите
73
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази корейка сякаш копира русофилите тук във форума.Няма нищо чудно, като се знае, че русофилите са азиатски щам на московската Орда.
72
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая като е в цикъл да не си и на пътя.
71
12
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Такова е светоусещането на кимчовците /кимчо и кимча/, изолирали са се от реалния свят като са се окопали в бункера си, за да запазят едноличната си власт и от там отправят смъртни заплахи към останалото човечеството ... Такива бяхме и ние по времето на Тошовия СОЦ и "Нерушимата българосъвеЦка дружба", но всяко нещо с времето си ... !!!
70
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психичните заболявания са бич за човечеството.А цяла една държава обхваната от такова разстройство си е абсолютен "дизастър".
69
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тая ми се вижда много згодна момица .
68
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия па за некви балони са се расмърдели.
67
3
 
4
 
! Отговори
Мюмюн преди 3 години
И ние също
66
17
 
11
 
! Отговори
Здравеняк преди 3 години
*** нямат нищо общо с нашите ромеи, едните правят рап, другите играят ориенталски кючеци, за това ме кефят.Бялото расисче полицай ако го вкарат при черните в затвора ще има Gang bang.....хохохохох
65
11
 
7
 
! Отговори
Джон Маккейн преди 3 години
Тея със дръпнатите очи много изтезават сексуално
64
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким може да са го отвлекли във Южна Корея, обаче не смеят да кажат на населението, че не се знае дали няма да се разбунтуват или да хукнат да го спасяват.Баш па дахщ хулнат ... половината не са яли като хората цял живот. Голям зор ще е, да станат активни от един път.
63
16
 
8
 
! Отговори
Здравеняка преди 3 години
До Джон МаккейнЧерните ме спечелиха с бунта си, е, верно малко мародерски ама ме изкефиха.Сега белите трябва да им целуват задниците ако се опитат да ги арестуват....хахаха
62
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея действия са цивилни, миличка. Хората са свободни и са преди интересите на управляваща та класа. Ако толкова си обичаш народа, сай му право да има оръжие и да контактува и пътува свободно из света. СКО те обичат, както тръбите по новините си, с 10 минути хвалби и дълги титли, отправени към вас самите, няма да е проблем. Ама неее... знаете, че ако им се даде възможност, няма д аима статуя на трети Ким, на онзи площад.... даже иноървите две няма да останат.
61
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким е избягал нанякъде и е оставил сестра си да му сърба попарата, нищо чудно и да направят война после ще съобщят, че Ким е убит сражавайки се геройски за родината.
60
14
 
11
 
! Отговори
Джон Маккейн преди 3 години
Видяхме каква е демокрацията в САЩ
59
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким може да са го отвлекли във Южна Корея, обаче не смеят да кажат на населението, че не се знае дали няма да се разбунтуват или да хукнат да го спасяват. Дали пък не е умрял от Коронавирус или да пиратства във Японско море отвличайки огромни кораби със съкровища. Може пък да е на сафари в Африка, където трепе носорози и крокодили. Ха сега де ?
58
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами пусни тогава неограничен интернет и позволи на твоят народ да комуникира с други народи, ама без да им следите всяко движение!Адв, ***!
57
6
 
7
 
! Отговори
Знайко преди 3 години
Арна си, Моме, кефиш ме !!! Сакам те за булка, дано да си чесна :) Ке ги тури у ред у северо и юго и сичко наоколо.