Телец, Скорпион... Кои са най-чувствителните зодии?

Влюбеният Скорпион е доста емоционален
24 ное 2020 23:30, Теодора Драгоева
12
Телец, Скорпион... Кои са най-чувствителните зодии?

Някои зодиакални знаци са по-чувствени от други. Представителите на тези зодии са романтични, страстни, нежни и любвеобилни, особено към своя партньор. Те рядко внасят стрес във връзката и дори напротив – винаги намират начин да се сближат с половинката си след кавга.

 
Начинът, по който хората от тези знаци виждат света, е различен. Те знаят как да създадат приятна атмосфера, когато са с любимия човек, могат да направят връзката комфортна, но едновременно с това изпълнена със страст.
 
Ето и кои са най-чувствените зодии:
 
1. Телец
 
Телецът е най-чувственият знак. Хората от тази зодия знаят как да използват способностите си, за да угодят на партньора си, да го поглезят и да го накарат да се почувства важен и специален. Телецът предлага на любимия човек перфектната комбинация от забавление, романтика и сладострастие. Той е хем мъдър земен знак, хем сетивата му са отворени за всичко фино и красиво в живота, дори отвъд материалните неща. Телците са царе на романтичните изненади и жестове. Те са и много любвеобилни – обичат целувките, ласките, нежните докосвания.
 
2. Скорпион
 
Скорпионите са страстни любовници и обикновено имат силно сексуално желание. Те искат допълнителна порция от всяко плътско удоволствие, което споделят с половинката си. Те са от вида хора, които могат да прекарат цял ден в леглото с любимия човек. Когато са във връзка, забавлението и приключенията са много важни за Скорпионите. Той никога няма да позволи отношенията да станат скучни. Влюбеният Скорпион разкрива най-добрата страна на личността си. Той се отваря към силна близост и интимност чрез дълбоки разговори, които карат другия човек да се чувства по-свързан в емоционален план.
 
Още за най-чувствителните зодии четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А останалите са безчувствени и пресметливи темерути и егоисти.
3
6
 
12
 
! Отговори
Хммм.... преди 3 години
Всички телци, които познавам, са адски груби и лакоми хора.... особено жените. Доста гнусно.Така че, поставете си зодиите и астрологията там, където слънце не грее.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чувствени или чувстВителни? Аре уточни, че има бая разлика между двете....
1
4
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
До 1Млъкни бе, не пише за теб22278