Великобритания търси начини да ограничи нелегалната миграция

Обмисля се и използването на мрежи в Ламанша
12 окт 2020 08:24, Ния Христова
18
Великобритания търси начини да ограничи нелегалната миграция
Снимка: БГНЕС

Британското министерство на вътрешните работи търси начини как да спре нелегалната миграция. обмисля се дори използването на мрежи, за да се предотврати прекосяването на Ламанша от мигранти с малки лодки, предаде БНР.

В интервю за "Дейли телеграф" ДанO’Махони, който е ръководещ усилията на министерството в борбата срещу нелегалната имиграция, казва, че могат да бъдат използвани мрежи за блокиране на витлата на лодките. Това ще позволи на бреговата охрана да поеме имигрантите на своите катери.
 
O’Махони допълва още, че това ще е един от методите, които могат да бъдат използвани през следващите месеци. Той обяснява, че няма право да навлиза в подробности, тъй като все още нито един от тях не е изполван до момента. Целта е да се използва тактика, която ще доведе до решаване на проблема, като имигрантите бъдат хващани и връщани във Франция по най-безопасен начин.
 
На конгреса на управляващата Консевративна партия министърът на вътрешните работи Прити Пател е определил системата за даване на убежища на имигранти като "напълно нефункционираща". Пател обеща да бъдат приети нови закони, които да спрат всички търсещи достъп до Великобритания по нелегален начин.

18
Още от ЕС
Ирландия обмисля въвеждането на тестове за COVID-19 по летищата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Леле до 16 преди 1 седмица
Измислям си?!...де, да бяха измислици!!!...милите дечица, невинни жертви на английската политическа коректност :/ и така и не разбрах, според теб поради каква причина Франция е длъжна да пази границите на UK?
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Леле до 13

Тъпo. Това ли успя да измислиш? А отговора е съвсем лесен: Англия > Франция.
15
1
 
5
 
! Отговори
Леле до 13 преди 1 седмица
Защото във Великобритания могат да насилват малки бели момиченца без французи и немци да им пречат с ксенофобските си настроения :) А какво чакаш изобщо не ме интересува :)
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А защо мигрантите не искат да останат (както и много българи) в държавата на надарениъе - ?????
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Леле

Ти кажи защо мигрантите искат във Великобритания, а не във Франция или Германия? Що не искат в ЕС, а искат в Англия? Питам и отговор не чакам.
12
0
 
5
 
! Отговори
Леле до 9 преди 1 седмица
а на теб ясно ли ти е, че когато съседа ти обясни, че не желае съюз с теб отпадат всички обвързващи договори! Франция вече си има доста кафяво, че да ви събира и английският гарбидж! Пиши на Лили Ален пак да ги Каби в именията си- нали беше прибрала някакви такива и после отказаха да напуснат къщата й хахаааа смяяяях!!!!! Събирайте си всичкото интелект и през Ламанша към Дъ Куин! От теб научавам, че съседна държава трябва да пази границите !... меееега нахални!!!! Изнудване било!!!! Леле, леле
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Още по-добре е някои "англичани" да не се връщат.Това ще покаже кой е истински Британец и кой не е.Така ще стане когато и Република Бългрия излезне от ЕС.Псевдобългарите като Лиляна Павлова ще си останат в Люксембург а истинските Българи ще затворят границата.Живеят по швейцария и германия и коментират България.Ааа не става така като си се отказал от нещо не можеш повече да даваш акъл.За всички беше тежък прехода но някои избягаха като плъхове
10
2
 
2
 
! Отговори
Тотал Хейтър преди 1 седмица
Да бе на англичаните им харесва да ги доят немските бклуци.Хаха повервах ви.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А на Макрон ясно ли му е че това е изнудване.И без тия еуглени Франция е пълна и идват нови.Англичаните им казаха затворете си границата с Италия
8
2
 
12
 
! Отговори
Леле преди 1 седмица
Мда, и Макрон им беше обещал, че при Брекзит Франция не вижда причина да задържа в Кале напиращите към кралицата ядрени физици и мозъчни хирурзи.В Кале и без това вече е непосилно за местните да търпят тези зелени еуглени - влизат в къщите на хората, заплашват ги, има видео как бяха обградили къщата на едни французи, онези обаче се оказаха ловци и ги посрещнаха с пушките в двора си.Стигна се дотам, че един генерал от запаса беше казал, че ако държавата не вземе мерки, то армията може и е длъжна
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вече ЕС няма да им пази гърба, така че да се оправят! Освен това как ще спрат хората от бившите си колонии? Напълнили са се с тях, но нас мразят! ОК. Идея си нямате какви проблеми създават в момента само и само да си върнат англетата у дома. А те не щат. Харесва им в ЕС. Стигнаха до там че затварят банковите сметки на пенсионерите, по които си взимат пенсиите само защото не живеят в Англия. Мисля, че май-юни ще е краха на тая държава, когато истинските англета скочат на управляващите!
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хората пострадали от британските бомби трябва да могат да влизат в британия!
5
0
 
6
 
! Отговори
Факт преди 1 седмица
Единственият начин да се спре миграцията е незабавното връщане на мигрантите по родните места!Много по-евтино е отколкото всичко друго.Естествено и границите трябва да се пазят подобаващо.Минните полета са добро решение за външни граници и не изискват човешки ресурс.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Лондон има само един англичанин и той се казва Сидик Хан!
3
1
 
10
 
! Отговори
Некъф преди 1 седмица
Нагляри търсещи държава където да паратизират и да лапат помощи !!!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прити Пател ще спира мигрантите в Англия. Смях.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В лагери и газ..