Германия планира да отпрати сто руски дипломати

Водят се разговори в правителството
4 апр 2022 14:48, Росен Стойчев
51
Германия планира да отпрати сто руски дипломати
Снимка: БГНЕС/EPA

Германското правителство подготвя план за отпращането на сто руски дипломати, съобщи Билд.

Това ще са служители на руските дипломатически мисии. Представители на германския кабинет обсъждат въпроса.

Смята се, че руските дипломати се занимават с разузнавателна дейност. Ръководителят на германското правителство Олаф Шолц е разпоредил проучване по въпроса.

Още по темата


Все още няма решение за точния брой дипломати, които ще бъдат отпратени от страната. Очаква се такова скоро да бъде прието.

Редица европейски държави отпратиха руски дипломати. Някои от тях настояват, че те се занимават с разузнаване. Руската държава обяви, че следи внимателно решенията на европейските правителства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
4
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
А Русия от днес ограничава гражданите на държавите наложили санкции да влизат само с визи на нейна територия.А бе нещо полезно от двата лагера ще има ли хората или я докараха и двата лагера пак до желязната завеса?От газа се не отказваме.За гражданите визи.
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"CAЩ пpинyдиxa eвpoпeйцитe дa нaлoжaт caнĸции cпpямo Pycия, дoĸaтo caмитe тe нe caмo пpoдължaвaт дa внacят пeтpoл oт Pycия, нo и пpeз изминaлaтa ceдмицa yвeличиxa дocтaвĸитe нa "чepнo злaтo" c 43% дo 100 000 бapeлa нa дeнoнoщиe. Ocвeн тoвa, Baшингтoн paзpeши нa cвoитe ĸoмпaнии дa внacят минepaлни тopoвe oт Pycия, пpизнaвaйĸи ги зa cтoĸи oт пъpвa нeoбxoдимocт",
39
5
 
6
 
! Отговори
джо преди 2 години
Тези хептен се сдухаха горките, такава попара надробиха ,че ядене няма. Представям си какво ще правят като им спрат газовите доставки.
38
2
 
7
 
! Отговори
До Кoпейкин долу преди 2 години
Ти сериозно ли се опитваш да ни убедиш, че целият свят е против "горката" Русия? Ех, лоши световни народи! Накараха Русия да влезе насила при съседите си, да ги избива като животни по улиците, а на всички да обяснява че ги спасява. Накараха я да няма доблестта да нарече с истинското име войната, която води, а да я нарича "операция". Накараха я да плаши всички как ще пусне ядрени ракети по целия свят. Хайде сега помисли - ако всички други са ти криви, а ти си си прав, кой е виновен?
37
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европа стана жалък придатък на американските интереси. Каква жалка картинка. Значи ще стоим на тъпно, на студено, със супер високи цени, но да подкрепяме амбициите на САЩ да превърнат Украйна в плацдарм против Русия . На това трябва да се сложи край.Америка да си стои зад океана, Европа на континента и всички разплащания да стават с националните валути, национални армии т.с. край на ЕС и край на НАТО. Както е запил Монтескьо - "власт възпира власт" като го перефразираме "държава възпира държава
36
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През Зимата Улаф ще грее Германците на Зелени Въглища
35
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изпратете им и всички руснаци. Да живеят в хубавия мордор. А ако не им харесва да се оправят с комунистите. Не цяла Европа да се занимава с тях 100г.
34
0
 
5
 
! Отговори
на кой да вярвам преди 2 години
на немците или на днес?
33
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 35Излезе, че службите работят за Раша, не за България, щом Копейкин още не е влязал у пандизо :)))
32
10
 
10
 
! Отговори
Хохохо... КЕФ преди 2 години
Руснаците ги връщат в райската-коч инка на Путин... ХАХАХААА..... и ДА не се мъчат на благинките на гнилия запад....!!!!
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По времето на ЩАЗИ това нямаше да се случи. Тогава само ако си помислиш да избягаш те гепят на Хоеншьонхаузен, камо ли ако шпионираш в ущърб на ГДР.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ги бяхте хванали по-рано. Нямате ли контрашпионаж.
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи досега са работили за руско-германската дипломация и изведнъж... 100 дипломата станаха шпиони.
28
7
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
75 години окупация от сащ те гонят руснаците без русия китаи и индия няманов световен вземете си поука от историята и не се водете по ам гмо мозък
27
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идват на море в БГ, , надуват касетофон с западна музика, гръмогласни са.......забелязахте ли. че написах касетофон......хахахаа :))) Бех охрана навремето, бех сложил очила, тез ме гледаха като извънземен, да не говоря колко рускини ми се слагаха :))) Имах случай, оплакаха се от една лелка рускиня, та отидох, оназ ми каза, че била от града герой Москва, как може да съм се държал така с нея........уооооооу :))) Много са сбъркани хорицата там :)
26
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, Путин ги срита яко и тези пищат на умряло. Да отзовавав колкото си щат. Само че това отдоваване на руски дипломати няма да напълни тръбата с газта. Те си мислеха, че насреща им е алкохолизираният Елцин,който играе казачок и жадният за нобелово награди продежни Горбачов. Този път настъпиха мотиката,който ги цапардоса.
25
7
 
8
 
! Отговори
Захаров преди 2 години
Тия вече яко циклят. Надпреварват се кой по-ид ио тска санкция да измислят. Нещо като игра на известни личности. Ако се огледат и добавят малко фантазия ще видят, че решението е да спрат да въоръжават бандитите на Зеля.
24
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германците рязко преминаха от производство на автомобили в производство на танкове. Руските фашисти, незнаят какво да правят вече хахахах. Джужетата са в ступор :)
23
5
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Прав е Шулц, само Русия имат шпиони и то какви, останалите са нула!
22
9
 
9
 
! Отговори
Агент Сава преди 2 години
Някой да му нарисува мустачки, да му сложи перука и да му заглади един кичур коса настрана. А малиии... Пасито и компания ще прерират.