Миков: БСП се връща в парламента

Излизането било абсолютна грешка
29 май 2019 11:09,
56
Миков: БСП се връща в парламента
Снимка: БулФото

БСП ще се върне днес в парламента, а излизането беше абсолютна грешка. Това каза пред БНТ бившият председател на партията Михаил Миков

"Ние изпуснахме над 30 закона, които бяха приети без участието на социалистическата партия", гневи се той.

Според него парламентарната група трябва да има самостоятелност сама да решава кога да излиза и да се връща в зала, "а не да се превръща в заложник на някакви капризи".

Още по темата

Миков посочи като основания за подадената вчера от Корнелия Нинова оставка и резултата от европейските избори, включително погрешната предизборна кампания, разделението в партията и битката за листата.

"Създадоха се свръх очаквания за победа и за провеждане на предсрочни избори след това. Не бива да казваш хоп преди да скочиш. Не можеш да създаваш свръхочаквания в партията, в симпатизантите, в гражданството, когато няма основания за това. Политиците трябва да стъпват на живота и на реалността, а не на техните желания и очаквания.", разсъждава Миков.

Като основни проблеми пред социалистите бившият председател посочи нуждата от консолидация, приемане на различното мнение и преустановяване на практиката за създаване на вътрешни разделения в партията.

Михаил Миков беше категоричен, че няма да се кандидатира за нов мандат за председател на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Какво е пропуснала? преди 4 години
До *** - ликвидира: Е, това е най-голямата г'лупост, съчинена днес от гербаджийски т'рол. А по темата: БСП пропуснала приемането на 30 закона? Да, сигурно е вярно. Но имаше ли едно предложение на БСП докато беше в парламента, което да е било прието. Гербаджии и т.н. патриоти се упражняваха в остроумие от трибуната и приемаха само техните законопроекти.Ще видим чк ще се държат сега, но едва ли са се променили. Напротив, очаквам провокации с цел да ги накарат да напуснат пак.
41
3
 
2
 
! Отговори
Курнелия - ликвидира преди 4 години
*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?
40
1
 
4
 
! Отговори
до дядо Мишо преди 4 години
Млъкни бе, склери! Гледай си годините, които ти е отпуснал Господ и престани да дрънчиш като стара празна манерка! Разбери, че си отивате: ти, Ста.ниш.ко, онзи скотовъдец от Филибето, продал се за 43 млн.лв, ямболският ку.кер, врачанският бонза, предал Враца на на гер.бад.жи.ите, дъртият вечен евродепутат и вашите маши. Стой повече на слънце и си грей старите кокали. Не мисли за БСП, петлите и без вас ще възвестяват утрото и слънцето без вас ще изгрее.Време ви е да се махнете от НС на БСП.
39
2
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Седемте дъртелници и А.Кутев се збръмчаха, усещайки сваляне н ръководството на БСП от власт и възцаряване на пешка на Станишко на мястото на Нинова. само че тая няма как да стане. Да съберат старците Пирински, Г.Гергов, Мерджана, бай Мишо Миков четата и да тръгнат те по села и паланки да агитират хората в полза на БСП. Не е едно и също да критикуваш и да вършиш работа. Грешката на Нинова беше, че запълни второто и третото място с неизвестни хора и позволи НС да вмъкне С.Ст. на избираемо място.
38
1
 
4
 
! Отговори
Въпроса е решен преди 4 години
Новият шеф на БСП се казва Д. СТОЙНЕВ!Младите окончателно взимат властта в Столетницата!
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Po kakvo si prili4a mihov s slabakov po alkohola
36
1
 
5
 
! Отговори
Кулския крадец преди 4 години
Там така го наричат. По-добре да замълчи! Да му припомним безславното му министерстване в МВР!
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най накрая на този гол *** да му се отвори шанс да стане шеф .... на дъртата столетница БСП
34
7
 
2
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 4 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
33
1
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
ПГ на всяка партия се определя от ръководството на партията, а не от Мишо с червения нос, наглия Станишко, червените бонзи Г.Гергов - Свинята, Мерджана, Божинов, мичман Найденов, Дъпчо, Гоше Пирински и т.н. Депутатите са изразители на волята на партията в НС и който не слуша или с услушва бива изгонен от парламента. Разбираме, че на посочените бонзи им се иска те да командват партията от заседателната зала, ама яма йок. Който не иска това - вън от БСП!
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А аз на този *** му препоръчвам ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ!!!!
31
1
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Политиците трябва да стъпват на живота и на реалността, а не на техните желания и очаквания-Да, Миков, да...А когато избирахте лелки в климактериум да ви взимат решенията, къде ви беше акъла? И не се казва В, а У гражданите. У не е срамен предлог, срамно е да се бъркат предлозите.
30
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пощръклялата червена Коркондела и Йончева се опитаха да инсценират преддеветосептемрииска "революционна ситуация" като минаха в нелегалност и извадиха терасата на КПКОНПИ като повод за идването на съветската армия да ни "освободи" !Е сгромолясаха се и с подвига опашка се прибраха в Парламента, че всеки комунист и "железо" да е, нак умира от глад !
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя пияница откъде изпълзя пак...
28
1
 
16
 
! Отговори
Русомраз преди 4 години
Наздраве Мишо!
27
1
 
20
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Щом Парламентът работи без тях ,да се намали броя на депутатите на 120 !!!
26
7
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Ожесточените вътрешните борби, разколът, самоизяждането, властолюбието, завистта, подлостта, които наблюдаваме в редиците на БСП издават ясно истинската и същност... - същност, която отвращава нормалния български гражданин... - стана ясно, че шумкарите се сбогуваха с властта завинаги...
25
9
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Ожесточените вътрешните борби, разколът, самоизяждането, властолюбието, завистта, които наблюдаваме в редиците на БСП издават много ясно истинската и същност... - същност, която отвращава нормалния, българси гражданин... - стана ясно, че шумкарите се сбогуваха с властта завинаги...
24
1
 
15
 
! Отговори
Православен преди 4 години
Ше правите кворума на Бойко нали Миков, браво вече реално няма опозиция. Диктатурака ердоганска!
23
1
 
10
 
! Отговори
рбф преди 4 години
излизането не е замислено лошо ,но малко мярка трябваше да има! има си хас да се кандидатира и той!!