Wu-Tang Clan си пожелаха протеинови храни и пет кутии кондоми

Звездите потвърдиха най-добрия възможен лайн-ъп!
Обновена: 17 юли 2013 19:09 | 17 юли 2013 17:24, Петя Славова
2
Wu-Tang Clan си пожелаха протеинови храни и пет кутии кондоми
Wu-Tang Clan. Снимка: SPIRIT of Burgas

Десет члена на легендарното рап крю в света - кръстниците на хардкор хип хопа Wu-Tang Clan идват на SPIRIT of Burgas.

От щаба на Клана уведомиха екипа на феста късно снощи, че към вече обявената седморка – RZA, GZA, Method Man, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God и Masta Killa, на сцената на SPIRIT of Burgas ще се присъединят и Allah Mathematics, Cappadonna и Raekwon.

 Колоните ще гръмнат с любими стари парчета, както и такива от новия A Better Tomorrow – албум след години на затишие, който вече взривява точките от турнето на Клана и припомня на феновете що е то хип-хоп.

А ето и какви са капризите на великаните от Wu-Tang Clan. Девет лимузини ще посрещнат крюто на летище Бургас и ще ги откарат до хотела им, който се пази в тайна. Важно изискване е в стаите ма има специални king-size легла.

От Клана са категорични - менюто им да включва само органични и сертифицирани Fair Tradе храни и напитки в бекстейдж. А освен това, настояват за използването на зелена енергия и минимален импакт върху природата. За хранителните предпочитания – в крюто свинското определено не се харесва, а трима от членовете са вегани.

Наблягат на протеиновата храна, а преди гига ще подгреят с бира, безалкохолни и вода, протеинови и енергийни напитки, класни вина и шампанско. Луксозни тоалетни принадлежности, king-size бели хавлии и 5 кутии кондоми са също сред изискванията… Май се очертава щура вечер – 28 юли, Голяма сцена, SPIRIT of Burgas.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Rick преди 10 години
леКендарното рап крю...
1
0
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
ЛАЙН ЪП - някой май не знае български ... срам