Пуснаха на свобода бившия президент на УЕФА Платини

Той беше арестуван по подозрение за корупция
19 юни 2019 08:50,
7
Пуснаха на свобода бившия президент на УЕФА Платини
Снимка: Reuters

Бившият президент на УЕФА Мишел Платини беше пуснат отново на свобода.

Още по темата

Той бе задържан по подозрение за корупция във връзка с избора на Катар за домакин на Световното първенство през 2022-ра година.

Експерти и медии критикуваха нестандартният избор на арабската страна, заради високите температури и предложението първенството да се проведе зимата.

За французина това не е първо обвинение. Той изтърпява четиригодишна забрана за участие и посещение на всякакви футболни дейности, след като беше обявен за виновен за получаването на нерегламентиран хонорар на стойност 2 милиона швейцарски франка.

„Беше дълго, но като се има предвид въпросите, които ми задаваха няма как да не продължи дълго. Питаха ме за Евро 2016, за Световното първенство в Русия, за Световното първенство в Катар, за Пари Сен-Жермен, ФИФА, за много други теми. Не знам защо съм тук, но отговорих на всички въпроси”, заяви Платини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще прави сечено на САЩ като домакин за световноото? Айде у панделата. Серена Уйлямс пращи от стероиди. Те наказаха Шарапова за лекарство помагащо да поема по тежки тренировки. Коу как вербува африканските представители в МОК за да спечели Лондон домакинството? Някой да го е разследвал? Да са арестували?
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почти всички футболисти са далавераджии. Евала за играта но, за нищо не друго не стават в този спорт. Един добър футболист след приключване на кариерата не става за нищо друго освен софри и далавери. Имам доста наблюдения.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кога па е бил не на свобода?!
2
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адвоката му каза, че е призован за свидетел, а не че е арестуван. Стига сте изкривявали фактите.
1
2
 
6
 
! Отговори
Мишел чистия преди 4 години
Мис Калифорния даже не съм я виждАл.